"Se on rikki" – kultaisennoutajan hulvaton häntäleikki naurattaa somessa

Tämän koiravideon katsottuasi et voi olla hymyilemättä. 

Eläinvideoiden katselu kannattaa, sillä parin vuoden takaisessa Leedsin yliopiston tutkimuksessa selvisi, että söpöjen videoiden katselu vähentää stressiä. Erään kultaisennoutajan sekoilun katsominen lasketaan taatusti tähän stressiä laskevaan kategoriaan, sillä niin paljon se on somekäyttäjiä ilahduttanut.

Video Jax-nimisen koiranpennun leikkisästä yrityksestä purra ja vetää omaa häntäänsä hyvinkin erikoisessa asennossa on kerännyt jo liki kaksi miljoonaa katselukertaa ja lukuisia innostuneita kommentteja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se on rikki! kommentoi eräs TikTok-käyttäjä näkemäänsä.

– Säilytitkö kuitin? Se on selvästi rikki, komppasi toinenkin.

– Haluan vain tietää, mikä tässä on se suunnitelma, naureskeli yksi.

– Selvästi ainoa lapsi, ja osaa viihdyttää itseään. Sanoisin, että olet kasvattanut onnistuneen lapsen. Onnea! kehui eräs.

– Tämä on ehdottomasti hauskinta, mitä olen koskaan nähnyt. Kiitos, kun pelastit päiväni, kiitteli yksi kommentoija.

Viime vuonna kultainennoutaja oli neljänneksi suosituin rotu Suomessa, ja rodun yksilöille sattuu ja tapahtuu niin meillä kuin maailmallakin. Olemme aiemmin kertoneet muun muassa tästä yksilöstä, joka esitteli somessa notkeuttaan – hieman Jax-koiran tyyliin. Tämä kultainennoutaja puolestaan ui tapaamaan manaatteja, mutta kääntyikin pian suosiolla takaisin. Entä mitä kävi, kun kultainennoutaja törmäsi kenguruun pihatiellä? Katso myös, millainen yksilö syntyy, kun kultainennoutaja risteytyy huskyn kanssa.

Koirat tuhosivat sohvatyynyn – seurauksena höyhenhärdelli! 0:10
Hämeenkyröläisen Hanna-Kaisan kultaisetnoutajat tekivät selvää höyheniä sisältävästä koristetyynystä, jonka seurauksena höyheniä oli joka paikassa. Hanna-Kaisan 9-vuotias poika kuvasi videon höyhenhärdellistä.



Lue myös:

    Uusimmat