Mainos

SDP putosi kolmanneksi

SDP:n suosio on laskenut edelleen, ja puolue on nyt vasta kolmanneksi suosituin. MTV julkisti tänään mielipidetiedustelun, jonka mukaan SDP:n ohi on noussut keskustan lisäksi kokoomus.

Sosiaalidemokraattien kannatusluvuksi mitattiin 23,4 prosenttia, kokoomuksen 23,5 ja keskustalle mitattiin 25,8 prosenttia. Verrattuna edelliseen mittaukseen joulukuussa keskusta ja kokoomus ovat kohentanut kannatustaan eniten.

Keskustalle mitattiin viimeksi 25,1 prosentin kannatus ja kokoomukselle 22,7 prosenttia. Eduskuntavaaleista keskustan lisäys on on viisi ja kokoomuksen kuusi prosenttia.SDP ei ole juuri liikkunut, viimeksi lukema oli 23,6 prosenttia. Viime eduskuntavaaleista demareiden kannatus on tippunut yli viisi prosenttia.

Vasemmistoliiton kannatus on laskenut joulukuun 8,8 prosentista 7,5:een, mutta vihreiden kannatus nousi 8,1 prosentista 8,8 prosenttiin. Tutkimuksen tehnyt Research International haastatteli puhelimitse 2255 henkilöä 2.-18. helmikuuta. Virhemarginaali on kaksi prosenttiyksikköä suuntaan tai toiseen.
(MTV3-STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.