Mainos

Saunalla vaisu alku

AJ Annilan ohjaama ristiriitaiset arviot saanut kauhuelokuva Sauna sai aloitusviikonloppunaan vain 4 692 katsojaa. Muut kotimaiset elokuvat ovat saaneet huomattavasti paremman lähdön.

Esimerkiksi Kummeli Alivuokralainen -elokuvan avaus oli 36 000 lipunostajaa ja Hannu KahakorvenPäätalon 10 000 katsojaa. Tämän hetken katsotuin elokuva Niko - Lentäjän poika sai ensimmäisenä viikonloppunaan noin 23 000 katsojaa ja nyt sillä on koossa jo 103 000 katsojaa. Kuukautta pidempään esitetyllä Kummelilla on nyt yli 166 000 katsojaa ja Päätalolla noin 81 000.

Viime vuoden katsojaluku ylittyi

Kotimaisen elokuvan on tänä vuonna nähnyt 1 342 119 katsojaa, kun koko viime vuonna kotimaisen elokuvan näki 1,3 miljoonaa katsojaa. Toistaiseksi katsotuin kotimainen on helmikuun puolivälissä ensi-iltaan tullut Mari Rantasilan ohjaama musikaalinen perhe-elokuva Risto Räppääjä, joka on koonnut 208 527 katsojaa tähän mennessä.

Tänä vuonna ensi-iltaan ennättää vielä JP SiilinBlackout, Heikki KujanpäänPutoavia enkeleitä ja Mika Kaurismäen Kolme viisasta miestä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.