Sauli Niinistö vieraili YleX:n Naurumaratonissa, ehti etäpalaveriin myös Tanhupallon kanssa – näin sympaattinen keskustelu eteni

Presidentti Sauli Niinistö vieraili YleX:n Naurumaratonissa. Presidentti sanaili "pipolätkästä" ja keskusteli maailman lasten tilanteesta.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili torstaina etäyhteydellä YleX:n Kultaisella Venlalla palkitussa Naurumaratonissa, jonka on vielä parhaillaan käynnissä. 

Niinistö keskusteli YleX Aamun juontajakaksikon Ville "Viki" Eerikkilän ja Juuso "Köpi" Kallion kanssa maailman lasten tilanteesta sekä urheilusta.

– Lasten asema täällä Suomessa on onneksi parempi kuin me sitten maailmalta kuulemme. Erityisesti kehitys- ja kehittyvissä maissa on aikamoisia ongelmia. Lapset eivät koe sellaista lapsuutta, joka heille kuuluisi, presidentti Niinistö kommentoi suorassa lähetyksessä.

Innokkaaksi jääkiekkoilijaksikin tiedetyltä tasavallan presidentiltä kysyttiin myös, aikooko hän käydä "pipolätkäilemässä" myös tulevana talvena. 

Jos video ei näy, voit katsoa se myös tästä.

Niinistö ehti etäpalaveriin myös Kiti Kokkosen rakastetun sketsihahmon Tanhupallon kanssa. Puoli Seitsemän -ohjelman Facebook-sivulla julkistettiin perjantaiaamuna video, jossa Tasavallan presidentti ja Tanhupallo keskustelivat Teamsin välityksellä Nenäviikon tunnelmissa auttamisesta.

Tanhupallo kysyi Niinistöltä muun muassa, pitääkö tuntea huonoa omatuntoa, jos on tosi vähän rahaa ja ei pysty auttamaan.

– Ei, ja sitä paitsi auttaa voi kovin monella eri tavalla. Ei se tarkoita aina sitä, että antaa rahaa, Niinistö kannusti.

– Monta kertaa auttaa ihan se vaan, jotta huomaa toisen. 

Lue myös:

    Uusimmat