Saskia käytti vanhaksi mennyttä itseruskettavaa – lopputulos sai parahtamaan: "Miksi minä?"

TikTok-käyttäjän kokemus muistuttaa, miksi vanhentunutta kosmetiikkaa ei kannata käyttää.

Kaappiin unohtuneen itseruskettavan käyttäminen loppuun voi tuntua hyvältä idealta, mutta ennen iholle levittämistä kannattaa tarkistaa tuotteen parasta ennen -päiväys. Kosmetiikkakin menee nimittäin vanhaksi.

Parhaat päivänsä nähneestä kosmetiikasta muodostuu melkoinen pöpöpesäke, minkä lisäksi tuotteet menettävät vanhetessaan tehoaan. Kauneusaiheisia TikTok-videoita kuvaava Saskia huomasi, että itseruskettavan voiteen kohdalla ikääntyminen tekee tuotteesta "itsevihertävän".

Vanhentunut itseruskettava muutti vihreäksi

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Lähes 100 000 katselukertaa keränneellä videollaan tervettä hehkua tavoitellut Saskia esiintyy epämääräisen vihreän värisenä. Nainen luonnehtii näyttävänsä piirroshahmo Shrekiltä.

Syyllinen omituiseen ihonväriin on vuosi sitten vanhaksi mennyt itseruskettava voide, jota hän oli käyttänyt.

– Miksi minä? Saskia voivottelee.

Kommenttikentässä muutkin kertovat itseruskettavan voiteensa muuttuneen vanhenemisen myötä vihreäksi. Jos iho muuttuu vihertäväksi voiteen käytön jälkeen, suosittelevat kommentoijat peseytymään sekä käyttämään kosteuttavaa perusvoidetta.

Tuotteen epämääräinen haju ja rakenne sekä omituinen ulkonäkö, esimerkiksi samentuminen tai värin muuttuminen, ovat merkkejä pilaantumisesta ja käyttökelvottomuudesta.

Itseruskettavan kanssa on helppo mokata

Itseruskettavan käytön kanssa kannattaa olla tarkkana muutenkin kuin parasta ennen -päiväyksen osalta. Ihoa värjäävän voiteen kanssa voi helposti käydä kiusallisia mokia, kuten seuraavat tapaukset osoittavat.

Itseruskettava voi esimerkiksi tarttua poikaystävään. Halailun lisäksi itseruskettavaa ei kannata levittää ennen nyyhkyleffan katsomista tai treeniä. Jos on taipuvainen kuolaamaan unissaan, kannattaa itseruskettavan antaa kuivua ennen nukkumaanmenoa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Puhdistuuko pinttynyt meikkisieni mikrossa? Testasimme niksin – katso videolta, miten kävi:

Puhdistuuko pinttynyt meikkisieni mikrossa? 1:11

Lue myös:

    Uusimmat