Sam jakoi kuvan hilpeästä itserusketusmokasta – luuli mustelmaksi: "Tyttöystävän kanssa ei nähtävästi voi nukkua lusikassa..."

2:53
Tarkkana auringon kanssa! Tällaisia vaurioita se voi aiheuttaa ihoon.

Mies jakoi kuvan itseruskettavan kanssa sattuneesta hauskasta kömmähdyksestä Twitterissä. Aiheesta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

23-vuotias Sam Phillips nukahti kiehnättyään tyttöystävänsä Jaden kanssa. Pariskunta nukkui lusikka-asennossa aamuun saakka.

Kun mies heräsi, hän huomasi vasemmassa jalassaan valtavan tummanruskean alueen. Mies luuli ensin satuttaneensa itsensä.

Myöhemmin kävi ilmi, että tyttöystävän itseruskettavaa oli tarttunut Samin ihoon. Hänen reisissään oli iso viiru itseruskettavaa. Jadella taas oli iso vaalea alue pohkeessaan.

Sam julkaisi kuvat hilpeästä yllätyksestä Twitterissä perjantaina. Twiitillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

– Heräsin ja luulin, että jalassani on iso mustelma. Tyttöystävän kanssa ei nähtävästi voi nukkua lusikassa sen jälkeen, kun hän on laittanut itseruskettavaa, mies naureskelee.

Muillekin käynyt samoin

Samin päivitykselle on kertynyt yli 73 000 tykkäystä. Kommenteista päätellen hän ei ole ainoa, jolle kumppanin itseruskettava on tehnyt tepposet.

– Noin kävi viime viikolla, kommentoi eräs.

– Minulle käy aina noin, vitsailee toinen.

– Tuota ainetta tarttui kerran naamaani ja se oli pahin painajainen ikinä, kertoo kolmas.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja