Sarah Ferguson jakoi harvinaisen perhekuvan – mukana myös seksiskandaalissa ryvettynyt prinssi Andrew: "Voisitteko mennä uudestaan naimisiin?"

1:10
Prinssi Andrew vetäytyi kuninkaallisista tehtävistään marraskuussa skandaalin seurauksena

Prinssi Andrew poseeraa Instagramissa harvinaisessa kuvassa ex-puolisonsa ja kahden tyttärensä kanssa.

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson ja prinssi Andrew muuttivat erilleen skandaalinkäryisesti 1990-luvun alkupuolella samoihin aikoihin, kun myös prinssi Charles ja prinsessa Diana muuttivat eri osoitteisiin.

Virallisesti vuonna 1996 eronnut pariskunta on kuitenkin kaikesta huolimatta pysynyt vuosien saatossa lämpimissä väleissä keskenään. Tämä huomattiin myös viikonloppuna, kun myös Britanniassa vietettiin kansainvälistä perheiden päivää.

Herttuatar Sarah nimittäin julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen perhekuvan, jossa hän poseerasi tytärtensä prinsessa Eugenien ja prinsessa Beatricen kanssa. Mukana kuvassa oli myös prinssi Andrew, jota ei juuri ole nähty julkisuudessa sen jälkeen, kun hän joutui Jeffrey Epsteiniin liittyvän seksiskandaalivyyhdin vuoksi vetäytymään kuninkaallisista tehtävistään viime vuoden lopulla.

– Kansainvälisenä perheiden päivänä olen hyvin ylpeä yhtenäisestä perheestämme, "Fergie" kirjoitti kuvatekstissä.

Monet herttuattaren seuraajista riemastuivat harvinaisesta perhekuvasta.

– Ihanaa nähdä teidät kaikki yhdessä! useampi seuraaja hehkutti.

– Voisitteko mennä uudestaan naimisiin? jotkut puolestaan ehdottelivat.

– He tuskin menevät koskaan virallisesti uudestaan naimisiin, mutta näyttää siltä, että he ovat silti naimisissa kaikilla muilla tavoin, eräs puolestaan arvioi.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Prinssi Andrew kuvattiin myös huhtikuussa yhdessä ex-puolisonsa kanssa. Ex-pari pakkasi tuolloin yhdessä Windsorissa sijaitsevalle hyväntekeväisyysjärjestölle koronaviruspandemian vuoksi lahjoitettavia avustuspaketteja. Kuvat julkaistiin Fergusonin assistentin Instagram-tilillä.

Myös prinsessa Eugenie ja hänen puolisonsa Jack Brooksbank ovat osallistuneet koronaviruspandemian aikaan aktiivisesti vapaaehtoistyöhön. Yksi syy lienee se, että Jackin vanhemmilla todettiin koronavirustartunta. Isä George Brooksbank joutui tartunnan vuoksi jopa sairaalahoitoon, mutta hänen tilansa on tiettävästi sittemmin kohentunut.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja