Sara Forsberg yllättää – aloittaa radiojuontajana Oku Luukkaisen rinnalla

3:33
Tällaista Sara Forsbergin elämä oli Los Angelesissa kuusi vuotta sitten.

Sara Forsberg aloittaa radiojuontajana HitMix-kanavalla.

Nelonen Media tiedottaa, että HitMix-kanavan iltapäivissä aloittaa juontajina ysärimusiikin konkarina ja pitkään radiossa työskennellyt Oku Luukkainen sekä laulajana ja YouTube-tähtenä tunnettu Sara Forsberg.

Kanavan iltapäivää juonsi aiemmin Kimmo Sainio, joka kertoi saaneensa yllättäen potkut talosta, jossa on työskennellyt 13 vuotta. Sainio kertoi keskiviikkona 3. helmikuuta, että on saanut uuden työpaikan Ysäri-radiosta

Tiedotteessa kerrotaan, kuinka 90- ja 2000-luvun hitteihin keskittyvää kanavaa uudistetaan tämän vuoden aikana. Forsbergille radio on täysin uusi aluevaltaus.

– Radion tekeminen on teinistä saakka ollut salainen unelmani. Kun kysyttiin, lähtisinkö juontamaan Okun kanssa HitMixin iltapäivää, päätöksenteko ei ollut vaikeaa! Juontohommat on entuudestaan tuttuja, mutta niihin on aina aikaisemmin liittynyt TV-kamerat. Jännä nähdä mitä puolia musta tulee esiin, kun ne poistetaan yhtälöstä. Ja Oku lisätään, Forsberg kertoo tiedotteessa.

Nelosen radiokanavissa on pyyhältänyt viime aikoina muutoksen tuulet. Kanava lopetti yhden radiokanavistaan, Radio Aallon. Sen myötä talosta joutui lähtemään muun muassa Jarkko Valtee sekä Ari Hursti. Ellen Jokikunnas kertoi myös, että lopettaa hetkeksi radiotyöt, vaikkakin hänelle tarjottiin toista roolia radiojuontajana. 

Aallon aamussa juontaneella Sami Kurosella on tiettävästi vielä neuvottelut käynnissä Nelosen radiokanavan kanssa, Jenni Alexandrovajuontaa puolestaan uutuusradiokanava Me Naisissa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja