Sara Forsberg tyrmäävän upeana uudessa kuvassa – someseuraajat hämmentyivät: "Katsoin, että kuvassa on Kim Kardashian"

Sara Forsberg on asunut New Yorkissa muutaman kuukauden.

Laulaja Saara eli Sara Forsberg asuu nykyään New Yorkissa, jonne hän muutti viime vuoden lopussa. Forsberg viettää aikaa parhaillaan kotioloissa koronapandemian takia. Yhdysvalloissa 1 169 ihmistä on kuollut vuorokaudessa koronaviruksen seurauksena. Kyseessä on koko maailman korkein päiväluku.

Forsberg on julkaissut useita kuvia Nykin kaduilta, mutta uusin kuva herätti paljon ihastusta.

– Hei. Toivottavasti voitte hyvin ja olette turvassa. Minulla oli tänään tylsää ja meikkasin, joten päätin julkaista kuvan. Haluaisin kuvata jonkun videon Youtubeen, mitä haluaisit nähdä?, Forsberg kirjoittaa.

Forsbergin seuraajat toivovat lauluvideoita ja uusia kielivideoita, joiden kautta hän nousi julkisuuteen. Moni kiinnitti kuitenkin huomion Forsbergin tyrmäävään ulkonäköön.

– Näytät todella kauniilta.

– Olet uskomaton.

– Näytät ihan barbilta.

– Katoin että kuvassa on Kim Kardashian. Herranjestas ku on samaa näköö!

Sara Forsberg on viihdemaailman moniosaaja. Hän nousi julkisuuteen tehtyään videon, jossa jakoi oman näkemyksensä siitä, miltä eri maiden kielet kuulostavat. Sen jälkeen hän on tehnyt musiikkia niin itselleen kuin muille, ja esiintynyt niin elokuva- kuin televisiomaailmassakin. Forsberg myös kehitti kielen Star Wars- ja Star Trek -elokuviin.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja