Sara Forsberg muistelee Los Angelesin aikojaan positiivisella haikeudella – ilman terveysvakuutusta hän joutui joskus valitsemaan uskomattomalta kuulostavan vaihtoehdon

1:16
Katso, mitä Sara Forsberg teki hammaslääkärivarauksen kanssa ilman terveysvakuutusta Los Angelesissa ja mitä hän ajattelee ulkomaille muutosta.

Radiojuontaja Sara Forsberg muistelee myötätunnolla itseään ja rohkeuttaan lähteä tekemään asioita maailman toiselle puolelle.

Tunteista puhuminen ja avautuminen ovat olleet radiojuontaja-laulaja Sara Forsbergille, 28, aina elämässä enemmän tai vähemmän haaste.

– Purjeveneellä Joel Harkimo loi turvallisen ja hyväntuntuisen ilmapiirin, missä oli hyvä fiilis puhua tunteista ja oli turvallinen olo, Forsberg kertoi MTV Uutisille Atlantin yli -ohjelman mediatilaisuudessa 17. elokuuta.

Forsberg muutti keväällä 2014 Los Angelesiin musiikkiura mielessään. Forsberg muistelee noita aikoja positiivisella haikeudella.

– Yritän päästä käymään Losissa aina, kun mahdollista. Nykyisin se on tietysti vähän harvemmin, kun käyn päivätöissä, eikä ole niin helppoa lähteä duunista monen viikon reissulle. Muistelen aikaa lämmöllä, myötätunnolla ja ymmärryksellä nuorempaa Saraa kohtaan, joka lähti rohkeasti tekemään asioita muiden mielipiteistä huolimatta ja otti riskejä. Tuli myötä- ja vastoinkäymisiä, ja niistä kaikista otettiin oppeja, Forsberg muisteli.

Hän on ollut oman elämänsä suurin vaatija ja tavoitteiden asettaja, mutta tänä päivänä ote itseä kohtaan on huomattavasti inhimillisempi.

– On oppinut olemaan vertaamatta itseään muihin ja muiden matkoihin. Prosessi on edelleen käynnissä, eikä kukaan ole ikinä välttämättä tällaisissa asioissa valmis. Mutta yritän edelleen jatkuvasti muistaa, että olen ihminen ja vajavainen sellainen, minussakin on puutteita. Mutta niin kauan, kun joka päivä yrittää olla edeltävää vähän parempi niin, olen tyytyväinen, hän kertoi.

Kolmiviikkoisen Atlantin yli purjehduksen jälkeen Forsbergista oli ihanaa olla yksin omassa asunnossaan.

– Saa olla hiljaisuudessa ja nauttia omasta tilasta, olla taas jälleen kerran erakko. Mutta sekin on hyvä, että sitä välillä haastetaan, että pitää olla isomman ihmisjoukon keskellä pidemmän aikaa ja mukavuuksia otetaan pois. Se pitää ihmisen nöyränä ja jalat maassa, Forsberg mietti.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Sara Forsberg teki hammaslääkärivarauksen kanssa ilman terveysvakuutusta Los Angelesissa ja mitä hän ajattelee ulkomaille muutosta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja