Sara Forsberg katuu tatuointejaan – kertoo videolla syyn

Sara Forsberg muistelee Los Angelesin aikojaan 1:16
Sara Forsberg asui aikoinaan useamman vuoden Los Angelesissa – näin hän muistelee aikaa maailman toisella puolella.

Radiojuontaja Sara Forsbergilla on ihollaan lukuisia tatuointeja. 

Radiojuontaja Sara Forsberg, 29, kertoo YouTubessa 11. joulukuuta julkaisemallaan videolla, että katuu tatuointejaan. 

– Ja kaiken lisäksi minulla on niitä aika paljon. Ei ole helppoa sanoa sitä. Sitä ei ole helppoa myöntää itselleen, eikä muille julkisella alustalla, kuten tämä, Forsberg kertoo videolla. 

Videon voit katsoa klikkamalla nuolta. 

Forsbergin mielestä kaikki hänen tatuointinsa eivät kuitenkaan ole rumia.

– Mutta, jos voisin painaa nappulaa, joka poistaisi taianomaisesti kaikki tatuointini, niin painaisinko sitä. Ehdottomasti, Forsberg kertoo videolla. 

Juontaja otti ensimmäisen tatuointinsa 18-vuotissyntymäpäivänään. Hän kuunteli tuohon aikaan metallimusiikkia, ja yhdellä hänen kuuntelemansa yhtyeen laulajalla oli kokonaan toinen käsi tatuoitu. 

– Mietin, että halusin tehdä täsmälleen samalla tavalla. Halusin näyttää siltä, että tapan ihmisiä työkseni, Forsberg vitsailee videolla ja kertoo ottaneensa tuolloin pienen ristitatuoinnin. 

Tämän jälkeen hän on ottanut säännöllisesti lisää kuvia iholleen. Jossain kohtaa häneltä loppuivat jopa ideat, mutta tatuointien ottamista se ei estänyt, vaan hän etsi Pinterest-sovelluksesta kuvia, joita voisi ikuistaa iholleen. 

Forsberg onkin sitä mieltä, että tatuointien ottamisen ikärajan tulisi olla 25 vuotta 18 ikävuoden sijaan. 

Forsbergin tatuoinnit eivät hänen mielestään enää sovi tätä nykyä siihen, miten hän haluaa esittää itsensä, ja millä tavalla hän tuntee sisimmässään. Hän on huomannut piilottelevansa tatuoitua kättään valokuvissa ja taskuissaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Juontajan toista kämmenen päällistä koristaa kirkko, joka on hänen mielestään ikääntynyt kamalimmalla tavalla hänen kaikista kuvistaan. Sen pitäisi olla kaunis ja todella yksityiskohtainen, goottilaistyylinen kirkko, mutta yhdessä vuodessa kuvan yksityiskohdat ovat hävinneet totaalisesti. Ainakin tuon tatuoinnin Forsberg haluaisi poistaa kokonaan. 

– Mutta en ole varma, olenko valmis siihen rumaan muutosvaiheeseen, joka kestäisi ainakin pari vuotta. Sitten muste olisi poissa, jos se ikinä ylipäätään katoaisi. Toisekseen se myös sattuisi helvetillisesti. Kolmanneksi se on myös todella kallista, Forsberg pohti. 

Hän ei kuitenkaan mieti tatuointiensa poistamista koko ajan, eikä halua keskittyä pinnallisiin asioihin. Kaiken kaikkiaan hän pitää tatuointien ottamistaan hienona oppimisprosessina ja oppina siitä, että teoilla on seurauksensa. 

Lokakuussa 2023 Forsberg paljasti YouTube-videollaan olevansa intersukupuolinen

Hän juontaa Oku Luukkaisen kanssa HitMix-radiokanavan iltapäiväshow’ta.

Lue myös:

    Uusimmat