Sanna Marin toivoo, ettei hänen yksityiselämäänsä ruodittaisi enää kuin pääministerikauden aikana: "On tuntunut täysin ylimitoitetulta"

Marinin hallitus jäähyväiskäynnillä – katso väistyvän pääministerin ja presidentin puheet 9:36
Näin Sanna Marin jätti jäähyväiset – katso väistyvän pääministerin ja presidentin puheet.

Pääministerin paikalta tiistaina väistynyt Sanna Marin toivoo, ettei hänen yksityiselämäänsä kuuluvia asioita käsiteltäisi julkisuudessa enää vastaavalla tavalla kuin hänen pääministerikaudellaan.

En ole pääministerin roolissa kommentoinut tai arvostellut lehdistöä yksityiselämääni liittyvästä uutisoinnista vaikka se on tuntunut kohtuuttomalta ja täysin ylimitoitetulta, Marin kirjoittaa Twitterissä.

Hän jatkaa, että "olisi mielestäni kohtuullista, ettei yksityiselämäni piiriin kuuluvia asioita enää käsiteltäisi julkisuudessa vastaavalla tavalla".

Marin nousi poikkeuksellisen näkyvään rooliin myös maailmalla pääministerikautensa aikana. Hänet nostettiin muun muassa Time-lehden kanteen yhtenä aikansa vaikutusvaltaisimmista naisista. Marinin kaudella Suomi koki niin pandemian kuin Euroopassa aloitetun sodankin, ja pääministeri oli useasti myrskyn silmässä. Kauden aikana otsikoihin nousivat useasti myös Marinin juhlimiset, niin pääministerin kesäasunnolla Kesärannassa kuin Helsingin yöelämässä.

Marin meni pitkäaikaisen kumppaninsa Markus Räikkösen kanssa naimisiin pääministerikautensa aikana elokuussa 2020. Marinilla ja Räikkösellä on yhteinen tytär. Pari ilmoitti erostaan tänä keväänä 10. toukokuuta

"Minulla on ollut ystäviä Kesärannassa"– Marin kommentoi sosiaalisessa mediassa leviävää kohukuvaa 2:04

Näin pääministeri Sanna Marin juhlii bilevideolla – katso, mistä kohu syntyi 1:00

 

Lue myös:

    Uusimmat