Sanna Marin ja Markus Räikkönen yhteishaastattelussa Kotiliedessä – kertovat perhearjestaan: "Parasta hemmottelua on sanoa illalla toiselle, että minä herään huomenna Emman kanssa"

0:44
Katso MTV Uutiset Liven raportti pääministerin häistä.

Pääministeri Sanna Marin ja Markus Räikkönen viettivät häitään tänä kesänä.

Suomen pääministeri Sanna Marin meni naimisiin elokuun alussa puolisonsa Markus Räikkösen kanssa. Kyseessä oli leuat loksauttava uutinen, sillä pääministeri ei ollut hiiskunutkaan tulevista häistään julkisuudessa. Asia tuli koko kansan tietoisuuteen, kun Marin julkaisi Instagram-tilillään rakkautta hersyvän hääkuvan.

Nyt tuore aviopari antoi yhteishaastattelun Kotiliedelle. Marin ja Räikkönen kertovat haastattelussa heidän rakkautensa alkuajoistaan, perhearjestaan sekä siitä, miten he hemmottelevat toisiaan.

34-vuotias Marin ja saman ikäinen Räikkönen tutustuivat toisiinsa 18-vuotiaana tamperelaisessa ravintolassa. Artikkelissa kerrotaan, että he ovat hyvin samanlaisia ja kasvaneet yhteen. 

Marin ja Räikkönen menivät kihloihin vuonna 2016 ja tarkoitus oli mennä naimisiin seuraavana vuonna. Suunnitelmat kuitenkin lykkääntyivät. Oli vaaleja, lapsen syntymä ja ministerin tehtäviin liittyviä kiireitä.

–  Tänäkin kesänä olisi ollut vaikka kuinka paljon syitä lykätä häitä, mutta totesimme yhdessä, että sopivaa aikaa ei tule ikinä. Aina on jokin tilanne päällä, Sanna Marin kertoo Kotiliedelle.

Avioparin silmäterä on 2,5-vuotias Emma-tytär. Marin ja Räikkönen kertovat hemmottelevansa toisiaan pidemmillä aamu-unilla, välillä Marin herää aamusta tyttären kanssa aikaisemmin ja välillä Räikkönen.

– Kun perheessä on pieni lapsi, parasta hemmottelua on sanoa illalla toiselle, että minä herään huomenna Emman kanssa, sinä saat nukkua pidempään. Tänään oli Markuksen vuoro nukkua. Ja eilenkin muuten oli, Marin kertoo lehdelle.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja