Sanna Marin naimisiin! "Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea"

0:44
Katso MTV Uutiset Liven raportti pääministerin häistä.

Pääministeri Sanna Marin (sd.) kertoo menneensä naimisiin. Hän on julkaissut Instagramissa koskettavan hääkuvan puolisonsa Markus Räikkösen kanssa. Häitä juhlittiin Kesärannassa.

– Eilen sanoimme toisillemme tahdon. Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan jakaa elämäni rakastamani ihmisen kanssa. Olemme nähneet ja kokeneet yhdessä paljon, jakaneet ilot ja surut, ja tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä. Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme. Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea. Kiitos, että olet vierelläni, Marin kommentoi.

Vuonna 1985 syntyneet Marin, 34, ja Räikkönen ovat olleet yhdessä jo 18-vuotiaista. Heillä on yhteinen 2-vuotias tytär Emma Amalia. Räikkönen, 34, työskentelee viestintäjohtajana tamperelaisessa MarkkinointiAkatemia-yrityksessä.

Heidän on ollut tarkoitus mennä naimisiin jo useana vuonna, mutta useat käänteet ovat siirtäneet hääsuunnitelmia. Vuonna 2018 Marin vieraili jopa Linnan juhlissa hääpuvuksi tarkoittamassa asussaan. Katso video alta.

0:28

– Meidän hääsuunnitelmat menivät uusiksi. Hääpaikkamme, se, jossa meidän piti mennä naimisiin, on mennyt remonttiin. Mutta ehkä häät ovat jossain vaiheessa ensi vuonna, Marin kertoi itsenäisyyspäivänä 2018 Iltalehdelle.

Marinin päivitykseen virtaa onnitteluja valtavaa vauhtia. Ensimmäisten joukossa Marinia olivat onnittelemassa vihreiden, keskustan ja vasemmistoliiton puoluejohtajat Maria OhisaloKatri Kulmuni ja Li Andersson.

Myös Valtioneuvosto julkaisi virallisella Twitter-tilillään onnittelut hääparille.

Valtioneuvoston mukaan häihin osallistuivat vain parin läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Vieraita oli yhteensä 40.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja