Mainos

Sankaripoika pysähtyi auttamaan pahasti loukkaantunutta Kirstiä – poikaa etsitty tuloksetta jo lähes kuukausi

Reilut kolme viikkoa sitten Kirstille kävi ikävästi Turun Kauppiaskadulla. Hän kaatui ja loukkasi itsensä pahasti, mutta sai pikaisesti apua nuorelta pojalta, jolle Kirsti haluaisi nyt kertoa henkilökohtaisesti kiitoksensa. Huolimatta sitkeistä tavoittelusta poikaa ei olla vielä tavoitettu.

Maassa loukkaantuneena Kirsti ihmetteli, kun aikuiset kävelivät ohi, mutta nuori, noin 10–12-vuotias poika pysähtyi. Hän neuvoi rouvaa hakemaan apteekista ensiapua ja ohjasi sitten lähimmän lääkärin pakeille, eli samaisen kadun Mehiläiseen. Poika vielä varoitti Kirstiä tekemästä mitään loukatulla kädellä.

Tarina herkisti Mehiläisessä hoitajana työskentelevän Miia Jaakkolan, joka Kirstin suostumuksella jakoi tarinan julkisesti Facebook-sivuillaan pojan tavoittamiseksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Päivitystä on jaettu lähes 7500 kertaa viimeisen kolmen viikon aikana, mutta poika ei ole vieläkään ilmoittanut itsestään. Päivityksessä Miia haluaa viestittää myös pojalle, että Kirsti sai apua. Kirsti sekä Mehiläinen Turku haluaisivat kiittää poikaa henkilökohtaisesti.

– Kirsti kertoo olleensa yllättynyt, kuinka juttu lähti leviämään. Ilmeisesti ystävät ja läheiset ovat halunneet jakaa.

Miian mielestä poika on joko pitänyt tapausta niin vähäpätöisenä, ettei ole kertonut siitä vanhemmilleen, tai sitten vanhemmat eivät ole viedä viestiä eteenpäin.

Miia Jaakkolan mukaan Kirsti ei ole vielä täysin kuntoutunut vammastaan, mutta on toipumaan päin. Hän toivoo yhä saavansa Facebookin kautta viestin pojasta, jotta kiitokset saataisiin perille.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.