Mainos

Sampo Pankin Töölön konttoriin uusi ryöstö

Sampo Pankin Helsingin Töölössä sijaitseva konttori ryöstettiin tänään jo toisen kerran tällä viikolla. Poliisi epäilee, että maanantaina tehty ja tämänpäiväinen ryöstö liittyvät toisiinsa.

Ryöstäjät hyökkäsivät Mannerheimintien ja Runeberginkadun kulmassa sijaitsevaan konttoriin hieman ennen puoltapäivää. Poliisin mukaan ryöstäjillä oli mukanaan käsiaseita, mutta niitä ei käytetty. Kukaan pankissa olleista ei loukkaantunut.

Poliisi sai tiedon ryöstöstä, kun pankista tuli hälytys. Ryöstäjät pääsivät kuitenkin pakenemaan saalisrahat mukanaan ennen kuin poliisi ehti paikalle. Epäillyt ajoivat Töölöstä virolaisella rekisterikilvellä varustetulla autolla Tuusulanväylälle. Lyhyen takaa-ajon jälkeen poliisi sai neljä epäiltyä kiinni Tuusulan puolelta.

- Tässä on aika paljon samanlaisin piirteitä kuin maanantaisessakin ryöstössä. Katsotaan nyt, kun saamme epäiltyjen oikeat henkilöllisyydet selville että ovatko he samoja, joita meillä on ollut epäiltynä myös tähän maanantaiseen keikkaan, kertoo rikosylikomisario Kari Tolvanen.

Tolvasen tietojen mukaan poliisi ei joutunut käyttämään voimakeinoja kiinnioton aikana. Hän ei ota vielä kantaa kiinniotettujen kansallisuuteen.

- Ainakin auto, jota poliisi ajoi takaa, siinä oli Viron rekisterikilvet. Kun saamme epäiltyjen oikeat henkilöllisyydet selville, niin selviää minkä maan kansalaisia he oikein ovat, rikosylikomisario Tolvanen sanoo.

Tämän päivän ryöstössä ei käytetty samaa harmaata BMW:tä, jota on etsitty maanantain ryöstöön liittyen.Vielä ei tiedetä, paljonko rahaa ryöstäjät saivat saaliikseen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.