Mainos

Sami Seliö rakennuttaa upean myyntikohteen naapuriinsa, katso ilmoitus!

F1-veneilijä Sami Seliö rakennuttaa kolme hirsihuvilaa, joista yksi on ennakkomarkkinoinnissa Jokakodin sivuilla. Rakennusprojektista ja Seliön elämästä on suunnitteilla myös televisiosarja.

Haluaisitko asua Sami Seliön naapurissa? Vuoden 2007 F1-veneiden maailmanmestari rakennuttaa kolme hirsihuvilaa, joista yksi on ennakkomarkkinoinnissa Jokakodin sivustolla. Suurin huviloista tulee Seliön perheen omaan käyttöön, joten valmistuva kohde sijaitsee suoraan maailmanmestarin naapurissa.

Nyt valmistuvan Suomen kodin lisäksi Seliöllä on asunnot Italiassa ja Teneriffalla.

Sami Seliöstä ja rakennusprojektista on suunnitteilla myös tv-sarja.

– Kyseessä on tosi-tv:n ja dokumentin välimaastossa oleva sarja, jossa seurataan moottoriurheilijan arkea. Myös rakennusprojekti on suuri osa ohjelman sisältöä, sillä se on osa Samin elämää kuluvana syksynä, F1-veneilijän manageri Santtu Lahdelma kertoo.

Ohjelmaa ei ole tarjottu vielä eri kanaville, joten yhteistyökuviot ovat vielä auki siltä osin.

Koti Seliön naapurista

Myyntiin tuleva asunto on pienempi kuin alkuperäisen omistajansa, mutta muuten se on suora kopio tähden hirsihuvilasta. Pintamateriaalit ja varustelut ovat ostajan valittavissa.

133,5 neliön yksitasoinen omakotitalo sijaitsee Helsingin Ramsinrannassa. Upealla merinäköalalla varustetussa kohteessa on kolme makuuhuonetta, suuri terassi ja kahden auton autotalli.

Asunto valmistuu vuonna 2011 ja sen velaton pyyntihinta on tällä hetkellä 845 000 euroa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.