Barcelona suli minuuteissa hämmästyttävällä tavalla, tuomariskandaali väritti ottelua ja Luis Suarez loukkaantui – miten vastaa Real Madrid?

La Ligaa johtava Barcelona menetti lauantaina 1-0-johtoasemansa muutamassa minuutissa sarjassa kahdeksantena olevaa Levantea vastaan ja hävisi ottelun lopulta lukemin 1-3.

La Liga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Ottelun avausmaalin iski avausjaksolla rangaistuspotkusta Lionel Messi. Maalia edelsi hämmentävä tuomarivirhe, kun VAR ei nähnyt Barcelona-hyökkääjä Antoine Griezmannin selvää paitsioasemaa.

(juttu jatkuu videon jälkeen)

Katalonialaisjoukkue johti ottelua tunnin kohdalle, jolloin suunta kääntyi äkisti. Jose Campana tasoitti ottelun 61. minuutilla ja Real Madridista Levanteen lainalle saapunut Borja Mayoral iski kotijoukkueen johtoon vain kaksi minuuttia myöhemmin.

Tästä kului vain viisi minuuttia ja puolustaja Nemanja Radoja lisäsi johdon kahden maalin mittaiseksi. Messi kavensi ottelun vartti ennen loppua, mutta tällä kertaa VAR hylkäsi osuman jälkikäteen paitsiona.

Barcelona sai ottelusta tappion lisäksi toisenkin huolenaiheen, sillä Luis Suarez joutui pyytämään vaihtoa 40. peliminuutilla.

Pisteen Barcelonaa perässä olevalla Real Madridilla on mahdollisuus siirtyä La Ligan kärkeen myöhemmin lauantai-iltana, kun se kohtaa kello 22.00 Real Betisin. C More Sport 1 näyttää ottelun.