Same sex -parin pudotus TTK:ssa puhuttaa – näyttelijä Sari Siikander kommentoi yllätyskäännettä: "Haluaisin löytää sille jonkun muun syyn"

11:13
Sari Siikander kommentoi TTK-lähetystä MTV Uutiset Livessä.

Sari Siikander kommentoi TTK-tiputusta MTV Uutiset Livessä.

Näyttelijä Sari Siikander kommentoi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa MTV Uutiset Liven TTK-raadissa.

Sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -kisan joutuivat jättämään ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja hänen tanssiopettajansa Ansku Bergström. Tanssipari on ollut TTK-historian ensimmäinen same sex -pari. Vuonna 2007 TTK:ssa mukana ollut näyttelijä-ohjaaja Sari Siikander kommentoi lähetystä MTV Uutiset Livessä.

– En tykkää tuosta sanasta yllätyspudotus, koska nyt olimme siinä vaiheessa kisaa, että siellä oli mielestäni viisi tai kuusi paria, jotka ihan yhtä lailla olisivat voineet pudota, Siikander toteaa.

Elina Gustafsson kertoi MTV Uutisille heti pudotuksen jälkeen, toivoneensa kansalta enemmän suvaitsevaisuutta.

– Olisin halunnut, että Suomen kansa olisi ollut vähän valmiimpi antamaan meille, näkee monimuotoisuutta telkkarissa ja vähän erilaisia pareja, Gustafsson kertoi sunnuntaina.

Myös tanssituomari Jorma Uotinen kommentoi pudotusta.

– Se oli minulle yllätys. Olisin toivonut, että he olisivat vielä saaneet jatkaa. Olisin mielelläni heitä katsellut. Ehkä tämä kertoo siitä, että kansalla on vielä asenneongelmiakin, voi olla tämmösestäkin kysymys, Uotinen totesi lähetyksen jälkeen.

– Tosi surullista, jos Suomi ei ollut muka valmis same sex -parille. Haluaisin löytää sille jonkun muun syyn. Haluan ajatella, että olemme maana jo paljon sivistyneempiä, Siikander toteaa.

Katso koko keskustelu MTV Uutiset Livestä.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja