Mainos

Samasta pihasta paloi neljä rakennusta - salamaniskua epäillään

Neljä rakennusta paloi maalaistalon pihapiiristä Ulvilassa Satakunnassa, kerrotaan pelastuslaitokselta. Palon epäillään saaneen alkunsa salamasta.

Palokunta sai hälytyksen maastopalona, mutta päästessään paikalle palomiehet huomasivat neljän rakennuksen palavan jo täysin. Palomiehet saivat estettyä palon leviämisen päärakennukseen.

Lähetä kokemuksesi ja kuva!

Iskikö salama lähellesi tai jouduitko voimakkaan ukkoskuuron armoille? Kerro kokemuksesi meille sähköpostitse osoitteeseen uutiset@mtv.fi, puhelimitse numeroon 010 300 5454 tai Facebookissa MTV Uutisten sivujen kautta.

MTV.fi kerää lukijoidensa kuvia ja videoita ukkosista. Lähetä omasi sähköpostitse osoitteeseen kuvat@mtv.fi. Parhaimmista julkaistuista maksetaan.

Pihasta paloi saunarakennus, vilja- ja puutavaravarasto, autosuojana käytetty vanha navetta ja aitta. Navetassa ei ollut enää eläimiä.

Palokunnasta ei osattu vielä kertoa MTV uutisille, kuinka paljon esimerkiksi viljaa tai puutavaraa tuhoutui palossa, mutta aineelliset vahingot ovat joka tapauksessa mittavat. Rakennukset olivat 1900-luvun alusta. 

Tilan omistajat eivät olleet palon syttymishetkellä paikalla. Ilmoituksen maastopalosta teki naapuri.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.