Samanthan rantatalo vuokralla - katso upeat kuvat!

Ensimmäisessä Sinkkuelämää-elokuvassa Samantha Jones asuu upeassa rantatalossa, jota vuokrataan nyt 75 000 dollarin kuukausihintaan.

Kim Catrallin näyttelemän Samantha Jonesin asunto on tullut vuokralle, jonka ansiosta myös tavallisilla talliaisilla on mahdollisuus kurkistaa suosikkielokuvan kulisseihin.

Upea asunto sijaitsee kolmessa kerroksessa, joista ylimmäinen on pyhitetty hulppealle kylpyhuoneelle. Suurista ikkunoista avautuu uskomaton näkymä merelle. Viinikellarin ja allasbaarin lisäksi rakennuksesta löytyy palvelijan huone omalla sisäänkäynnillä varustettuna, biljardipöytä ja näyttävä makuuhuone.

Pitkäaikainen vuokralainen pulittaa asunnosta 55 000 dollaria kuukaudessa, lyhyemmäksi ajaksi asunnon saa käyttöönsä 75 000 dollarilla.

Neutraali värimaailma ja pelkistetty, mutta ehdottoman ylellinen tyyli ovat asunnon yleisilmeen tärkeimmät osaset. Näyttävä näköala avautuu jokaisesta kerroksesta, mikä on erityisen edukseen kylpyhuoneessa.

Mikäli aava meri ei innosta, voi vuokralainen halutessaan katsoa televisiota suoraan lämpimästä kylvystä.

Olohuoneesta löytyvä takka ja biljardipöytä ovat arjen luksusta parhaimmillaan. Seinätön tilaratkaisu avartaa huoneita, vaikka katto sijaitseekin melko matalalla. Esteetön näköala laajentaa tilantuntua entisestään.

Kuvat: Come2Malibu/ Ani Dermenjia

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja