Salkkarit-hahmo kuoli yllättäen – Rauli Ylitalo työskentelee nykyään sarjan kulisseissa: "Enemmän minun intohimoni"

Kososen roolissa vakuuttanut Rauli Ylitalo on jatkanut töitä Salatut elämät -sarjan parissa.

Sami Kososta monen vuoden ajan Salkkareissa näytellyt Rauli Ylitalo jatkaa uraansa sarjan parissa – uudenlaisessa roolissa. Sen jälkeen, kun Kosonen kuoli, on Ylitalo ollut mukana sarjan taustajoukoissa.

Ylitalo siirtyi Kososen kuoleman jälkeen käsikirjoittamaan sarjaa, lisäksi kevään aikana hänellä alkaa pesti sarjan apulaisohjaajana. Siirtyminen kameran taakse on ollut sarjan entiselle tähdelle mieleinen.

– Käsikirjoittaminen ja ohjaaminen ovat enemmän minun intohimoni, Ylitalo kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Apulaisohjaajana Ylitalon tehtävään kuuluu pitää huolta aikatauluista ja avustaa ohjaajaa sekä näyttelijöitä.

– Pidetään huoli, että ohjaajalla ja näyttelijöillä on kaikki aika ja mahdollisuudet tehdä niin hyvää materiaalia kuin mahdollista, Ylitalo kuvailee.

Käsikirjoittajaksi siirtyminen oli Ylitalolle helppoa, sillä sarjan hahmot sekä näyttelijät olivat tulleet hänelle vuosien varrella erittäin tutuiksi.

– Automaattisesti alkaa tulla mieleen esimerkiksi repliikkejä, että miten joku ihminen tämän asian ilmaisee. Näen tosi nopeasti, onko jokin tietty ilmaisu jotain hahmoa, vai ei, Ylitalo kertoo.

Kososen kuolema tuli myös Ylitalolle yllätyksenä. Sarjasta poistumisen jälkeen positiivista fanipalautetta alkoi pursuta ovista ja ikkunoista.

– Alkoi tulla viestiä, kuinka ikävää on, kun hahmo lähti ja että pitäisi tulla takaisin. Se yllätti, sillä aiemmin hyvin tuli hyvin vähän palautetta hahmosta ja omasta roolisuorituksesta, Ylitalo paljastaa.

Into näyttelemiseen ei ole vielä kadonnut. Kevääksi Ylitalo onkin jo varmistanut itselleen pienen näyttelykeikan.

– En todellakaan ole heittänyt hanskoja naulaan. Totta kai, jos aikaa on niin mielelläni näyttelen. Siitä puuhasta en aio todellakaan luopua, hän päättää.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat