Hahmo poistui Salkkareista dramaattisesti: "Tämä tuli täytenä yllätyksenä ja shokkina!"

Kalle löytää kotoaan yllätyksen 0:29
Videolla Kosonen auttamassa Kallea muutossa Salatut elämät -sarjassa.

Jo lähes kolmen vuoden ajan Salatuissa elämissä mukana ollut Rauli Ylitalo poistui sarjasta 20-vuotisjuhlajaksossa.

Rauli Ylitalo tuli Salatut elämät -sarjan katsojille tutuksi Sami Kososen roolista. Poliisin ammattia harjoittava Kosonen oli sarjassa Kalle Laitelan poikaystävä.

Kosonen kuoli traagisesti Tero Puustisen puukotuksen seurauksena Salattujen elämien 20-vuotisjuhlajaksossa. Puustisella oli pakkomielle Kalleen ja tämä pakkomielle johti lopulta Kososen kuolemaan. Sarjasta Ylitalo lähtee haikein mielin.

– Omituiset fiilikset. Nyt tämä loppuu. Tästä on tullut aika iso osa elämää loppujen lopuksi. Tietty aikakausi omassa elämässä päättyy, Ylitalo kommentoi lähtöään sarjasta MTV Uutisten haastattelussa.

Sarjasta poistuminen ja Kososen hahmon kohtalo löi myös Ylitalon ällikällä. Hän oli itse valmis seuraamaan Kallen ja Kososen suhteen kehittymistä sarjassa.

– En odottanut, että Kososelle käy näin. Tämä tuli täytenä yllätyksenä ja shokkina! Siinä oli paljon sulateltavaa. Olin kuvitellut, että nyt päästään enemmän rakentamaan Kososen ja Kallen suhdetta, Ylitalo pohtii.

Juhlajaksossa mukana oleminen ja siinä kuoleminen oli Ylitalolle kunniakas tapa poistua sarjasta.

Näyttelijän mielestä Kallen tukihahmona toiminut Kosonen toi Kallen hahmoon lisää syvyyttä. Ylitalo kuitenkin myöntää, että hänen hahmonsa kuolema ei ollut missään nimessä huono idea.

– Jälkikäteen ajateltuna tämä on hyvä ratkaisu, Ylitalo painottaa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat