Salkkari-tähti Pete Lattu innostui lomalla uudesta, vaikuttavasta harrastuksesta: "Sanotaanko näin, että tilaa edistyä on vielä aika paljon"

Kallella on ilmoitusasiaa 1:55
Pete Latun näyttelemä Kalle on kamppaillut Salkkareissa alkoholiongelmansa kanssa.

Salkkari-näyttelijä Pete Lattu tutustui kesälomallaan ratsastusjousiammunnan maailmaan.

Salatut elämät -sarjan Kalle Laitelan roolista tuttu Pete Lattu palasi muiden Salkkari-tähtien tapaan lomalta sorvin ääreen tällä viikolla.

Kesän aikana Lattu vietti aikaa mökillään Puumalassa, mutta ehti myös Outokumpuun moikkaamaan "Salkkari-isäänsä" Esko Koveroa.

– Olin vierailulla hänen synnyinseuduillaan. Hän esitteli minulle nuoruuden maisemiaan, Lattu kertoo.

– Kovin usein ei tule töiden ulkopuolella nähtyä, mutta kesäisin on aina joskus järjestetty törmääminen jossain päin Suomea. Hän on käynyt Puumalassa ja nyt olin vastavierailulla Outokummussa.

Lattu julkaisi Instagram-tilillään kesän aikana myös useamman kuvan, joissa hän poseerasi hevosen selässä jousipyssyn kera. Sekä hevoset että jousiammunta olivat Latulle ennestään ainakin jossain määrin tuttuja.

– Se on todellakin uusi juttu. Rakkaan vaimoni kautta hevoset ovat tulleet tutuiksi, vaikka suhtaudun niihin yhä terveellä epäilyksellä. Jousiammunta on minulle ennestään tutumpaa kuin ratsastus, ja tämä on ollut hauska tapa yhdistää kaksi asiaa. Siinä ainakin haastetta piisaa, näyttelijä taustoittaa.

Hän kertoo, että jousi on ratsastusjousiammunnassa omanlaisensa ja sanoo harjoitelleensa sillä ampumista kesän aikana.

– Nyt olen testaillut sitä jo hevosenkin selässä. Sanotaanko näin, että tilaa edistyä on vielä aika paljon, enkä koe vielä hallitsevani sitä niin hyvin, että se kyllästyttäisi, hän naurahtaa.

Näyttelijä sanoi, että kesän kohokohdat ovat vasta kypsymässä, sillä mustikkaa ja kantarellia löytyy metsästä vielä mainioon tahtiin.

Roolihahmonsa Kallen juonenkäänteistä Lattu on vaitonainen. Viimeksi nähtyjen jaksojen perusteella Kallen välit Ismon kanssa ovat olleet huonolla tolalla, ja seurauksena Ismo lähti Helsingistä kotikonnuilleen Pohjois-Karjalaan käsittelemään asioita.

– Sarjan menneiden tapahtumien valossa tietysti voi olettaa, että välit varmasti jollain aikavälillä kohenevat, kunnes ne sitten taas heikkenevät, Lattu kommentoi tilannetta.

– Eiköhän tämmöistä samanlaista vaihtelua ole tiedossa edelleenkin.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat