Salkkareiden spin-off-sarjassa nähdään tuttu kasvo – mukana missikaunotar Shirly Karvinen

0:41
Katso videolta, mitä Pihlajakadun edellisellä kaudella tapahtui!

Ex-missi Shirly Karvinen nähdään Salkkareiden Pihlajasatu-sarjassa näyttelijänä.

Salkkareiden suosittu spin-off-sarja Pihlajasatu saa jatkoa! Sarjan kolmannella kaudella kurkistetaan jälleen Ulla Taalasmaan kristallipalloon ja nähdään millaista arki Pihlajakadulla olisi, jos asiat olisivat menneet toisin. Tällä kertaa selviää millaisia Dahlia Mustavaaran ja Helenan elämät olisivat voineet olla. 

Uudella kaudella pienessä roolissa nähdään myös entinen Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen. Missikaunotar kertoo olleensa sarjan suuri fani. Kokemus ohjelman kuvauspaikalla olosta oli ainutlaatuinen.

– Se oli ihan Salattujen elämien oma maailma. Kaikki huoneet ja kaikki. Todella nostalgisia, koska olen ollut nuorena ihan hullu Salkkarit-fani. Se piti aina katsoa. Sen mukaan elettiin hyvin vahvasti.

Erityisesti Ulla Taalasmaan näyttelijän Maija-Liisa Peuhun kohtaaminen nostatti mietteitä Karvisessa.

– En ollut koskaan tavannut Ulla Taalasmaan näyttelijää aiemmin. Todella hauska ja eläväinen persoona. Paljon samaa kuin Ullassa. Kyllä hänet huomataan, kun astuu huoneeseen.

Karvinen ei ole juurikaan näytellyt aiemmin. Radiojuontaja kertoo vierailleensa muutaman kerran pienissä rooleissa tv-ohjelmissa. Ura näyttelijänä houkuttaa.

– Kyllä se on sellainen ala mikä kiinnostaa ja haluaisi oppia lisää. Ehdottomasti haluaisin tehdä lisää. Rakastan esiintyä. Näyttelijän työ on todella kiehtovaa.

Kuka Shirlyn näyttelemä on mystinen Jacqueline? Miten hän liittyy Pihlajakatuun? Se selviää Pihlajasatu-sarjan tulevalla kaudella!

Salatut elämät maanantaista perjantaihin klo 19.30, ti 23.6. saakka MTV3-kanavalla. Pihlajasatu maanantaista 29.6. alkaen viisi jaksoa viikossa heinäkuun 10. päivään saakka.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja