On aika jälleen kurkistaa Ullan kristallipalloon – Salkkareiden suosittu spin-off Pihlajasatu saa jatkoa

0:41
Katso videolta, mitä Pihlajakadun edellisellä kaudella tapahtui!

Salkkarit-faneja hemmotellaan myös kesällä! Suosittu Pihlajasatu saa jatkoa ja lukuisat muut spin-off-sarjat näkyvät tv:ssä.

Salatut elämät -fanit ovat saaneet nauttia tänä keväänä suosikkisarjan erikoispitkästä kaudesta, ja uusien jaksojen parissa viihdytään vielä juhannuksen jälkeiseen tiistaihin 23.6. saakka.

Sen jälkeenkään ei tarvitse elää täysin ilman Salkkareita, sillä MTV3:n kesää piristävät sekä upouusi Pihlajasatu-kausi että suoratoistopalveluissamme suureen suosioon nousseet spinoff-sarjat MC Taalasbiili, Kämppä Tyhjänä #käty3, Paluu Tuulirantaan ja Ullalla on asiaa.

Tämän lisäksi Sub esittää kesän aikana aikaisempia Salkkarit-jaksoja uusintoina.

Pihlajasatu – uusi 3. kausi!
Ma 29.6. klo 19.30 alkaen
MTV3-kanavalla

On aika jälleen kurkistaa Ulla Taalasmaan kristallipalloon ja nähdä millaista arki Pihlajakadulla olisi, jos asiat olisivat menneet toisin. Uudella 3. kaudella Pihlajasadussa nähdään millaisia Dahlia Mustavaaran ja Helenan elämät olisivat voineet olla. Sarjaa esitetään maanantaista 29.6. alkaen viisi jaksoa viikossa heinäkuun 10. päivään saakka.

MC Taalasbiili
Ke-pe 24.6.-26.6.
MTV3-kanavalla

MC Taalasbiili nähdään MTV3:lla kolmen arki-illan mittaisena annoksena. Kari Taalasmaa on aikeissa toteuttaa linnakundikaverinsa Skäbän kanssa suunnitelman ajaa Easy Rider -henkeen moottoripyörällä halki Amerikan. Pian on koossa ”MC Taalasbiili”, alan miesten klubi, jonka nurkissa Benjamin, Severi ja Jonne alkavat hengata.

Kämppä tyhjänä #käty3
Pe 31.7. klo 20
MTV3-kanavalla

Heinäkuun lopulla nähdään koko kausi Kämppä tyhjänä #käty3 -sarjaa tv:ssä putkeen. Benjaminilla on kämppä tyhjänä, niinpä nuoriso kokoontuu Taalasmaille. Kari pitää raivokkaan ristikuulustelun, jonka ansiosta illan kulku hahmottuu juhlijoiden muistellessa yhtä sun toista…

Paluu Tuulirantaan
Pe 7.8. klo 20
MTV3-kanavalla

Paluu Tuulirantaan -sarjassa Severi, Benjamin ja Nella lähtevät salaa vanhemmiltaan mökkireissulle, joka muuttuu lopulta hyytäväksi elonjäämistaisteluksi. Kaikki jaksot nähdään Maikkarilla perjantaina 7.8. klo 20 alkaen.

Ullalla on asiaa
Pe 14.8. klo 20
MTV3-kanavalla

Joulukuussa ensi-iltansa C Moressa ja mtv-palvelussa saanut Ullalla on asiaa nähdään elokuussa MTV3:lla! Pihlajakadun kaikkitietävä ikoni, rakastettu Ulla Taalasmaa päästetään ääneen ja osansa saavat niin kampaajat kuin taksinkuljettajatkin. Koko kausi nähdään putkeen 14.8. Maikkarilla.

Salatut elämät maanantaista perjantaihin klo 19.30, ti 23.6. saakka MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja