F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Salaliitto Lewis Hamiltonin vauhdin taustalla? Valtteri Bottas hämmästelee tallikaverin menoa suorilla

3:36
Valtteri Bottas kertoi pomppuisesta menosta ja vastasi Niki Juuselan ihmettelyyn Lewis Hamiltonin paremman vauhdin syistä.

Valtteri Bottaksella pitäisi olla käytössään vastaavanlaiset moottoritehot kuin tallikaverillaan Lewis Hamiltonilla, mutta britin meno Austinin F1-radan suorilla on nyt sellaista, ettei perässä meinaa pysyä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
La: 3. harjoitukset klo 19.55, aika-ajot klo 22.55, ennakkotunnelmat klo 22.00
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton teki perjantain harjoituksissa pohja-ajan, josta viidenneksi sijoittunut Valtteri Bottas jäi peräti 0,8 sekuntia. Kummalliseksi asian tekee, että ero syntyi pitkälti suorilla, joissa kummankin pitäisi saada Mercedeksen autosta samanlaiset tehot irti.

– Teoriassa pitäisi olla joo, mutta nyt ei tänään ihan siltä tuntunut, Bottas tunnusti perjantain päätteeksi C Morelle.

– Tosi paljon tuli takkiin suorilla tiimikaveriin nähden. Emmeköhän me löydä, mikä siinä on ja varmasti selvitetään, että minkä takia olin hitaampi, mutta se oli enimmäkseen suorilla, ja pitää löytää syy.

C Moren F1-selostaja Niki Juusela heitti ilmoille villin ajatuksen siitä, että Mercedeksellä haluttaisiin saada Hamiltonin dominanssi näyttämään vielä todellisuutta isommalta – esimerkiksi sponsorien miellyttämiseksi. Valtteri Bottas hymähti ajatukselle.

– En minä lähtisi tuollaisiin salaliittoteorioihin vielä, Bottas vastasi.

– Pitää selvittää ensin faktat, että mistä se ero tuli, ja jos sieltä löytyy joku selkeä vika, niin se on ok, mutta kyllä se selvitetään. En näkisi mitään syytä, minkä takia pitäisi kikkailla tiimikavereiden välillä mitään eri tehoja.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja