Valtteri Bottas yritti hillitä myhäilyä myrskyvaroituksen jälkeen – taustalla painava syy

Mercedes on palaamassa jälleen kuninkaan jakkaralle F1-sarjassa, sillä Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton hallitsivat selvällä tavalla Ranskan GP:n ensimmäisiä ja toisia vapaita harjoituksia perjantaina. Bottas tykitti koko päivän nopeimman kierroksen 1.30,937.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kanadassa Ferrari horjutti Mercedeksen alkukauden ylivoimaa, mutta Ranskassa vaakakuppi on kääntymässä jälleen saksalaistallin suuntaan.

Perjantain jälkimmäisessä harjoitussessiossa Bottas tykitti pöytään myrskyvaroituksen, sillä jopa Hamilton jäi hänestä yli neljän kymmenyksen päähän (+0,424).

– Aluksi oli jotenkin todella vaikeantuntuista ja liukasta, mutta se oli näköjään sama kaikille. Muutkin tekivät virheitä ja luistelivat sinne tänne. Autossa näyttää olevan vauhtia ja myös itsellä kaikki tuntui hyvältä. Ei tästä voi tehdä kuitenkaan liikaa johtopäätöksiä, Bottas mietti C Moren haastattelussa.

Bottaksella oli painava syy myhäilyn hillitsemiseen.

– Aina välillä ollaan nähty se, että olemme olleet perjantaina vahvoja, mutta yhtäkkiä lauantaina Ferrari onkin ollut paljon lähempänä tai jopa nopeampi. Parempi vain keskittyä omaan tekemiseen ja siihen, että missä pystytään parantamaan vielä huomista varten, Bottas painotti.

Kimi Räikkösen mietteet Ranskan GP:n toisten harjoitusten jälkeen:


Lewis Hamiltonin ajovirhe ja kyseenalainen paluu radalle:


Lue myös:

    Uusimmat