Aloittiko Lewis Hamilton pelien pelailun Valtteri Bottaksen kanssa? – ”Jos olen rehellinen…”

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas ja hänen tallikaveri Lewis Hamiltonolivat lopulta lähellä toisiaan Britannian GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa perjantaina. Bottas päihitti Hamiltonin alle kymmenyksellä (+0,069). Harjoitusten jälkeen Mercedes-kuljettajilta kuultiin täysin vastakkaisia kommentteja.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas: iloinen.

– Tämä oli hyvä päivä heti alusta lähtien. Tuntui siltä, että saimme säätöjen osalta juonenpäästä kiinni heti alkumetreillä. Meidän ei tarvinnut etsiä mitään isoa harjoitusten välissä. Menin vain ja nautin radasta, Bottas totesi Sky Sportsin mukaan.

Hamilton taas…

Noh, ei aivan niin iloinen.

– Näyttää siltä, että meillä on vauhtia, varsinkin pitkissä vedoissa, mutta jos olen rehellinen, niin olin vaikeuksissa, brittikuski väitti.

– En oikein saanut kunnon tuntumaa autoon. Minulla oli vaikeuksia erityisesti takapään kanssa, mikä näkyi muutamien ulosajojen yhteydessä, Hamilton jatkoi.

Mutta aloittiko Hamilton pelien pelailun? Yrittääkö hän tehdä Bottaksesta suosikkia paikassa, jossa Hamiltonilta odotetaan vain ja ainoastaan dominoivia otteita? Eli hänen kotikisassa, Silverstonessa, Englannissa.

– Valtterilla on tällä hetkellä selvästi enemmän luottoa autoon, jostain syystä. Meidän pitää vain tutkia asiaa ja löytää vastauksia, Hamilton sanoi, tasapainottaen perään:

– Mutta toki, voittoa tai mitään muuta ei voi jättää pois laskuista. 

Lue myös:

    Uusimmat