Lewis Hamilton ylivoimainen? Valtteri Bottakselta suoraa puhetta: "Keskiarvot osoittavat"

F1-kausi 2019 on edennyt Mercedeksen Lewis Hamiltonin komennossa. Brittitähden tallikaveri Valtteri Bottas kuitenkin korostaa, että erot hänen ja Hamiltonin välillä ovat olleet pieniä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
La: 3. harjoitukset klo 19.55, aika-ajot klo 22.55, ennakkotunnelmat klo 22.00
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1-kautta on kaasuteltu 18 kisaa, ja jäljellä on enää kolme kilpailua tämän viikonlopun Yhdysvaltain GP mukaan lukien. Hamilton tarvitsee uransa kuudennen MM-tittelin varmistamiseen vain neljä pistettä johtaessaan MM-sarjaa 74 pinnalla ennen Bottasta.

Kun kaksikon eroja kuitenkin palastellaan, ei puhuta valtavasta kuilusta. Vaikka Hamilton on vienyt aika-ajot nimiinsä 12–6, kumpikin on iskenyt neljästi paalupaikalle. Kaksikon ero aika-ajoissa on ollut keskimäärin Hamiltonin hyväksi vain 0,147 sekuntia.

– Meidän välillämme on ollut monia tiukkoja sessioita. Välillämme ei ole ollut isoja eroja, keskiarvot osoittavat pieniä lukemia, Bottas sanoi Crash.netin mukaan.

– Muuttuvia tekijöitä on ollut paljon ja asiat voivat kääntyä aika nopeasti, mutta kokonaissuoritus voisi aina olla parempi, nastolalainen jatkoi.

– Minun puoleltani on nähty virheitä, jotka ovat maksaneet lähtöruutuja kisoihin.

Bottas nostaa esimerkiksi edellisen GP:n Meksikossa. Hän rysäytti tuolloin aika-ajoissa viimeisessä mutkassa rajusti seinään.

– Astuin rajan yli yrittäessäni löytää kaiken suorituskykyn kierrokselle, mutta näin voi tapahtua.

Lue myös:

    Uusimmat