Salakuvat: Tässä on Mercedeksen seuraava coupé-kaunotar

Raskaan naamioinnin alta löytyy vuonna 2017 esiteltävä E-sarjan Coupé. Ensimmäisistä kuvista pystyy tunnistamaan jo joitakin yksityiskohtia uudesta ylemmän luokan kaunottaresta.

Mercedeksen uusi E-sarjalainen esitellään tammikuussa Detroitin autonäyttelyssä. Valmistajalleen tärkeä malli tulee ensimmäisen vuoden aikana myyntiin sedanina sekä farmarina. Tyylitaiturit kuitenkin odottavat jo vuonna 2017 esiteltävää coupé-mallia.

Ensimmäisten kuvien raskaasta naamioinnista huolimatta kaareva kattolinja on tunnistettavissa. E-sarjalainen tulee saamaan vaikutteita isoveli S-sarjalaisesta ja todennäköisesti autosta löytyy myös sukunäköä hiljattain esitellyn C-sarjan Coupén kanssa. Sekä etu- että takavalot olivat vielä peitelty huolellisesti, mutta takaosan valot lienevät sisarusten tyyliin varsin kapeat ja leveät.

Muotoilullisesti E-sarjan Coupé tulee olemaan uskollinen karmittomille ikkunoille. Kylkilinjaa ei ole myöskään rikkomassa B-pilari, jonka myötä koko sivunäkymän saa avonaiseksi laskemalla molemmat ikkunat alas.

Sisustuksesta parhaan käsityksen antavat uuden E-sarjalaisen viralliset sisäkuvat, jotka julkaisimme viime viikolla. Varustelu ja kuin myös moottorivalikoimaa tullee noudattamaan sedanin linjaa, ja näistä saamme tarkkaa tietoa tammikuussa alkavan Detroitin autonäyttelyn yhteydessä. Moottoripaletti alkaa todennäköisimmin nelisylinterisistä versioista ja huipulla komeilee itse oikeutetusti veekasilla varustettu AMG-versio.

Lue myös:

    Uusimmat