Sairanen: Ellen ei joudu puhutteluun

MTV3:n ohjelmajohtaja Jorma Sairanen nauraa Iltalehden väitteille, joiden mukaan hän aikoo pitää puhuttelun juontaja Ellen Jokikunnakselle. Viihdeuutisten tänään tavoittaman Sairasen mielestä iltapäivälehdet ovat paisutelleet kohua. "Täysin tekemällä tehty lööppi, tyypillistä iltapäivälehtien yhden asian jatkamista", Sairanen totesi.

Koko viikon iltapäivälehtien lööpit ovat kirkuneet juontaja Ellen Jokikunnaksen käyttäytyneen törkeästi Raumanmeren juhannusjuhlilla. Kohu syntyi Jokikunnaksen juonnettua RMJ:n juhannusjuhlia, joiden yhtenä tähtenä esiintyi povipommi Pamela Anderson. Playboy-lehden kansikuvatytön rintojen kommentointia ja takapuolen puristelua on arvosteltu monesta eri suunnasta.

Tänään Iltalehti väitti Idols-juontajana maineeseen nousseen Ellenin joutuvan puhutteluun. MTV3:n ohjelmajohtaja Jorma Sairanen tyrmäsi lehden väitteen

- Saatamme keskustella asiasta jossain vaiheessa, mistään puhuttelusta ei ole kyse. Tämä ei ole niin iso juttu, vaikka ei nyt välttämättä hyvää käytöstäkään, Sairanen totesi Viihdeuutiselle perjantaina.

Kohua Sairanen luonnehti "tyypilliseksi iltapäivälehtien revittelyksi".

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat