SaiPa-laiturille jatkosopimus KHL-pykälällä

Laitahyökkääjä Jesse Mankinen on solminut SaiPan kanssa kauden 2014-2015 kattavan jatkosopimuksen. Mankisella on sopimuksessa KHL-optio ensi kaudelle. Option käyttämisen takaraja on tammikuun puoliväli 2014.

Mankinen on SaiPan omia kasvatteja ja menossa on kuudes kausi edustusjoukkueessa. Pelejä SM-liigassa on kertynyt 224 tehopistein 45+34=79.

Kuluvana syksynä 22-vuotias hyökkääjä on pelannut 23 ottelua tehopistein 7+4=11. Mankinen oli ennen kauden alkua maajoukkueen mukana EHT-turnauksessa pelaten kolme ottelua ilman tehomerkintöjä.

– Positiivisin mielin olen. Sain tehtyä ajoissa sopimuksen ensi kaudesta, eikä tarvitse sitä enää miettiä. Olen tyytyväinen, että saan jatkaa SaiPassa. Tämä on ollut ja on yhä minulle hyvä paikka kehittyä. Vastuuta saa kun pelaa hyvin. Se oli se pääpointti koko jutussa, Mankinen kertoo.

KHL-pykälä elää omaa elämäänsä kauden aikana. Mankisen mukaan hän ei siihen ajatuksia uhraa.

– Keskityn nyt vain tähän SaiPan juttuun tekemällä joka päivä asiat mahdollisimman hyvin. Jos jotain tapahtuu KHL:n suhteen, niin sitten tapahtuu, mutta ei siihen voi energiaa tuhlata.

Mankinen oli viime viikon sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta on näillä näkymin palaamassa laatikkoon tällä viikolla.

Lue myös:

    Uusimmat