Mainos

Sadat suomalaiset innostuivat tunnustamaan rakkautensa julkisesti: "Äiti, olet maailman paras!"

MTV.fin artikkeli sai lukijat tunnustamaan rakkautensa omille äideilleen Facebookissa.

MTV.fi Lifestylen artikkeli kymmenestä asiasta, joita äitisi ei ole kertonut sinulle kirvoitti lukijat tunnustamaan rakkautensa ja kiitollisuutensa omille äideilleen. 

– Liian harvoin muistamme kiittää ja kertoa rakkaille, kuinka tärkeitä he ovat. Kiitos. Äiti, olet maailman paras! Rakas ja tärkeä, kirjoittaa yksi lukijoista MTV:n Facebook-sivulla

– Kiitos kulta, olet myös todella rakas minulle, vastaa äiti. 

– Ihan liian harvoin muistan kiittää sua mun huolehtimisesta, mut koitan kuitenki aina muistaa kiittää hyvästä ruuasta, minkä teet. Oot mulle rakas, kiittelee toinen tytär.

– Nämä asiat tajuaa nyt vielä paremmin, kun on tuo oma pieni palleroinen tuossa tuhisemassa, huomauttaa eräs tytär.

Katso kaikki herkät kommentit Facebook-päivityksestä:

Jos Facebook-päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Facebook-päivitys on kerännyt jo satoja kommenttia lapsilta ja heidän äideiltään, mutta itse juttu kirvoitti myös hieman toisenlaisiakin mielipiteitä. 

Nimimerkillä Pohjaton Noteeraus kirjoittava henkilö kokee, etteivät kaikki äidit ole hyviä äitejä ja kirjoitus sai hänet lähinnä ärsyyntyneeksi. 

– On todella väärin väittää, että jokainen äiti haluaa olla hyvä äiti, sillä se ei kerta kaikkiaan ole totta ja asettaa aikamoisen kysymyksen kaikkien hulttioäitien lapsille; jos minun äitini oli niin pohjattoman huono äiti, niin miksi hän ei sitten halunnut muuttua minun takiani, jos kerran kaikki maailman äidit haluavat olla hyviä äitejä?

Pohjaton Noteeraus myös kirjoittaa koko kymmenen kohdan listan uusiksi – lue koko avautuminen täältä, artikkelin lopusta.  

Mihin äitiä tarvitaan? Suomalaislapsilla on mielipide tähänkin asiaan, katso video:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.