Äidin Facebook-päivityksestä nettihitti: ”Naiselle, joka puistossa katsoi puhelintaan jättäen lapsensa huomiotta…”

Äitibloggarin suorapuheinen päivitys on herättänyt laajalti huomiota.

Suora ja pirteän rehellinen Facebook-päivitys kertoo äideille kautta maailman, että he voivat tehdä, mitä haluavat.

Austalialaisbloggari Constance Hallin päivitys Facebookissa on koskettanut vanhempia ympäri maailmaa. Päivityksellä bloggari haluaa osoittaa kunnioitusta niille, jotka painivat muiden vanhempien ja tuntemattomien ihmisten kritiikin kanssa. 

Päivityksessä otetaan kantaa moniin asioihin, joihin äidit törmäävät päivittäin, aina siivouksesta synnytyksenjälkeiseen masennukseen.

Jos Facebook-päivitys ei näy, voit katsoa sen täällä.

"Sille naiselle, joka puistossa katsoi puhelintaan jättäen lapsensa huomiotta, ihailen sinua. Sillä et anna periksi yleiselle käsitykselle, että sinun pitäisi olla päällä 24 tuntia päivässä. Sillä et välitä lainkaan siitä, mitä "konstaapeliäitien ryhmä" ajattelee.

Sille naiselle, jolla on tiski- ja pyykkikasoja, mutta joka kulkee suoraan ovesta ulos mennäkseen kahville ystäviensä kanssa. Ihailen sinua.

Hyvänä äitinä tai vaimona tai ihmisenä oleminen EI tarkoita ikuisuuden käyttämistä talon siivoamiseen. Jos olet siivoamatta tarpeeksi kauan, ystäväsi alkavat tehdä sitä puolestasi. Luota minuun.

Sille naiselle lääkärin vastaanotolla, joka odottaa kärsivällisesti pyytääkseen masennuslääkkeitä. Ihailen sinua.

Synnytyksenjälkeinen masennus on töykeä pikku k***pää. Selviydyt silti, älä sekoita masennusta siihen, ettet selviytyisi, olet ryhtynyt toimeen, vaikutat silmissäni jaksamisen kuningattarelta.

Liian usein vahvuus ja heikkous sekoitetaan toisiinsa, vahvuus on avun pyytämistä. Olet niin vahva. Niin monet naiset käyvät läpi ihan samaa asiaa, he eivät vain puhu siitä.

Sille naiselle, joka ei päässyt eroon kaikista raskauden jälkeisistä kiloista, ihailen sinua.

Upouusi 24 tunnin työpaikka, josta ei saa palkkaa, ja joka ei lopu 20 vuoteen, EI ole hyvä hetki luopua kakuista. Syö kakku, syö koko saamarin kakku ja hiiteen kaikki, jotka uskaltavat sanoa mitään. Raskauden jälkeinen vartalosi ei ole yhtäkkiä avoin julkiselle kommentoinnille.

Rakkaudella,

Äititoveri, jonka päivät ovat täynnä jättimäisiä mokia ja mikrovoittoja, ja jonka sydän onnistuu silti räjähtämään rakkauden miniarmeijani puolesta pitkin päivää.

Con"

Päivitys on kerännyt jo yli 269 000 tykkäystä ja liki 130 000 jakoa.

Päivitys poiki myös melkein 22 000 kommenttia, jotka ylistivät Hallin kirjoitusta.

"Kahdeksan lapsen äitinä en voi sanoin kuvaillakaan, kuinka virkistävältä tuntuu lukea sanojasi."

"Hah... Olen 12-viikkoisen vauvan äiti. Syön masennuslääkkeitä... Hän leikkii, kun minä selailen Facebookia ja juon kahvia!"

"Hitto, aamen. Vihaan Konstaapeliäitien ryhmää."

Milloin äiti on iloinen? Suomalaislapset vastaavat videolla:

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat