Jenny Helenius avautuu yksinäisyydestä koronakriisin aikana – seuraajan mielestä sinkkuus on oma vika: "Suomessa on paljon hyviä miehiä"

Jenny Helenius kertoo kuinka "sinkun sunnuntai" tuntuu yksinäiseltä, kun kotona ei ole ketään, jolle voisi jakaa elämänsä. 

Suomalaiset viettävät tällä hetkellä aikaa enemmän kotona kuin aikoihin, kun hallitus on pyytänyt kansalaisia välttämään kontakteja koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Suomen Bachelorette -ohjelmasta tuttu Jenny Helenius pohtii Instagram-päivityksessään yksinäisyyttä, joka koskettaa näinä aikoina eritoten yksin asuvia ja sinkkuja. 

– Sinkun sunnuntai voi tuntua hyvin yksinäiseltä, kun sosiaalisia kanssakäymisiä on kehotettu välttämään jo kauan, ravintoloissa ei enää käydä istumassa, kaupassa ei tehdä kuin välttämättömät ostokset, työt on pyydetty tekemään mahdollisuuksien mukaan etänä ja vielä viimeisenä Uusimaa laitettiin kiinni, jossa itse siis asun, Helenius kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

Helenius kertoo, että ymmärtää täysin syyn sille, miksi ihmisten liikkumista rajoitetaan. Säädöksiä hän noudattaa itsekin. Kaikesta huolimatta hän halua purkaa tunteensa, miltä tuntuu elää sinkkuna tämänhetkisessä maailmassa. 

– Pariskunnat vitsailee, että ei muuten pääse omalta puolisoltakaan nyt pakoon ja 24/7 yhdessä olo on aivan kamalaa.  Osalle tämä on kuitenkin vaan hassunhauskaa vitsailua, että oman puolison pärstä ärsyttää. No onhan se ihan hauskaa, mutta voin kertoa, että siinä kohtaa kun tunnet olosi hyvinkin yksinäiseksi ja haluaisit, että vierellä olisi puoliso, jota rutistaa ja rakastaa (ja jolle voisi ulista nämä murheet), niin ei se vitsailu itseasiassa hirveästi nauratakaan. Sitä tuntee olonsa yllättävän yksinäiseksi kun on vaan yksin kotona, Helenius avautuu.

(Voit lukea koko päivityksen tästä.)

Helenius on saanut kannustavia viestejä seuraajiltaan. 

– Tiedän tunteesi, pysy vahvana, seuraaja kirjoittaa. 

– Sama fiilis ollut täällä. Jaksamisia ja voimia sinne tähän tilanteeseen, täytyy vaan miettiä niitä hetkiä kun taas pääsee ihmisten ilmoille ja ystävien kanssa viettämään aikaa, toinen seuraajista tsemppaa. 

Heleniuksen rehellinen päivitys on saanut myös soraäänet valloilleen. 

– Tämä on taas tyypillisen sinkku naisen voivottelu, Suomessa on esim. Paljon hyviä miehiä, jotka varmasti ottavat huolisivat sinut. Kohtelelisivat sinua hyvin, tekisivät ruokaa jne. Mutta sulle ei kelpaa kukaan, koska haluat olla ns. "wannabee" sinkku. Toki voit olla montaa mieltä, mutta olen aika paljon tällaisia tilanteita seurannut. Ei se vika voi aina olla miehissä. Oletko ikinä miettinyt sitä et olisit liian ronkeli?

Helenius ei ole jäänyt sanattomaksi, vaan vastaa viestiin asiallisesti. 

– No mielipiteitä on monia tosiaan. Kivaa päivää sinulle, hän vastaa. 

– Näin on, tuohtunut seuraaja vastaa lopulta Heleniuksen viestiin lisäten perään sydänhymiön. 


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja