Mainos

Saarikangas haastaa Itälän puheenjohtajakisassa

Kansanedustaja Martin Saarikangas aikoo asettua ehdolle kokoomuksen kesän puheenjohtajavaaleissa.

Kokoomuksen kansanedustaja, vuorineuvos Martin Saarikangas haastaa puolueen puheenjohtajan Ville Itälän puoluekokouksessa kesäkuussa.

Helsingin Sanomissa Saarikangas kertoo päätyneensä ratkaisuun saatuaan positiivista palautetta viime viikkojen aikona. Hänen mukaansa kannattajat ovat pitäneet erityisesti vaatimuksesta, jonka mukaan kokoomuksen olisi palattava juurilleen: kotiin, uskontoon ja isänmaahan.

Saarikangas ei syytä Itälää puolueen kannatuksen laskusta. Hän kuitenkin katsoo, ettei Itälä ole tehnyt uskottavaa suunnanmuutosta.

- Linjaukset pyrkivät enemmänkin vihreiden sektorille kuin tälle jämerälle porvarilliselle kokoomuksen linjalle, Saarikangas sanoo.

Puheenjohtajana Saarikangas kiinnittäisi huomiota etenkin nuorten ja eläkeläisten asemaan.

Itälä: Saarikangas on hyvä haastaja

Kokoomuksen puheenjohtaja Ville Itälä toivottaa kilpailijansa tervetulleeksi puheenjohtajakisaan.

Itälä sanoo, että hän arvostaa Saarikankaan tapaa tulla reilusti mukaan kilpaan ja tehdä selkoa omasta linjastaan. Itälän mielestä Saarikangas on hyvä haastaja.

Espoossa asuva 67-vuotias Saarikangas tunnetaan parhaiten urastaan telakkateollisuudessa. Vuodesta 1959 alkanut yhtäjaksoinen työskentely alalla päättyi Kvaener Masa-Yards oy:n johdossa vuonna 2001.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 31.04.2004)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.