Laulaja Saara ja Meri Aalto järjestivät intiimit häät kotonaan: "Vihdoin saatiin viralliseksi tämä homma"

10:40
Saara ja Meri Aalto ovat tuore aviopari - katso haastattelu.

Muusikko Saara Aalto ja hänen rakkaansa Meri Sopanen ovat menneet naimisiin hiljattain kotonaan.

Laulajatähti Saara Aalto avioitui pitkäaikaisen managerinsa Meri Sopasen kanssa hiljattain parin yhteisessä kodissa. Sopanen muutti sukunimensä Aalloksi liiton myötä. Tuore aviopari kertoi vihkimisestä Uutisaamun haastattelussa.

– Meillä oli intiimivihkiminen täällä meidän kotonamme. Saatiin meidän liittomme paperille niin sanotusti. Häitä odotellaan vielä ja ne tulevat sitten joskus, kun on taas turvallista juhlia, Saara Aalto kertoo.

Pariskunta on vihjaillut useaan otteeseen menevänsä kesällä naimisiin.

– Meillä oli pitkään suunnitelmissa, että tänä keväänä mennään naimisiin ja kesällä voisi olla häätkin. Ei tiedetä mitä niille juhlille käy. Halusimme pitää tästä alkuperäisestä aikataulusta silti kiinni. Vihdoin saatiin viralliseksi tämä homma, Saara kertoo.

Merin mukaan parin elämän avioparina on alkanut hyvin.

– Todellakin, Meri sanoo.

– Meillä on ollut todella ihana ja luova kevät vaikka maailmantilanne on ollut hirveä. Olemme yrittäneet kotona olla positiivisia, Saara lisää.

Katso videolta tuoreen avioparin tunnelmat!

Pariskunta lanseerasi yhdessä No Fear -Rohkeampi minä -podcastin, jossa tullaan kuulemaan myös heidän yksityiselämänsä käänteistä. Lisäksi Saara aikoo järjestää vappupäivänä 1.5 Facebookissa ilmaisen livekonsertin syntymäpäivänsä kunniaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja