Mainos
Mainos

Säännöllinen ruokarytmi auttaa jaksamaan arjessa – jäätelökin voi olla sopiva välipala!

Kesälomien jälkeen koittaa arki ja moni joutuu muistuttelemaan sekä itseään että lapsiaan säännöllisestä ateriarytmistä, jossa välipalat näyttelevät usein tärkeää roolia.

Mikäli kiire yllättää lomien jälkeen ja koululaisten välipalojen suunnittelu aiheuttaa päänvaivaa, kannattaa tutustua rauhassa oman lähikaupan valmiisiin välipalavaihtoehtoihin, joiden joukosta jokaisen on helppo löytää oma suosikkinsa. Tiesitkö, että tarjolla on tänä päivänä jopa jäätelöitä, jotka sopivat välipalaksi?

Saa syödä!

Moni laskee kilokaloreita erityisen tarkasti kesälomien jälkeen, kun lomalla on ollut lupa herkutella koko vuoden edestä. Terveellisiä ruokatottumuksia tavoitellessa on kuitenkin tärkeää pitää mielessä se, että päivän aikana olisi hyvä syödä tarpeeksi usein, jotta verensokeri ei pääse laskemaan liian alas. Välipaloilla on helppo rytmittää syöminen säännölliseksi ja pitää päivittäinen energiansaanti kurissa.

Kiireisen arjen tohinoissa helpot ja nopeat välipalat helpottavat säännöllisen ruokarytmin vaalimista. Valmiit välipalat ovat myös lapsiperheiden pelastus, ja välipalahyllystä löytyy nykyään useampi siinä suhteessa turvallinen vaihtoehto, että pienten koululaisten ei tarvitse käyttää esimerkiksi liettä tai uunia syödäkseen.

Jäätelökin voi olla sopiva välipala

Tänä vuonna suomalaisten ruokakauppojen pakastealtaisiin on ilmestynyt uutuusjäätelö, Elovena Välipalajäätelö, joka sopii hyvin myös välipalaksi. Ajatus välipalajäätelöstä oli alun perin villi idea, joka oli niin herkullinen, että Raisiolla lyötiin viisaat päät yhteen ja ryhdyttiin kehittämään ajatusta.

– Mietimme, voiko jäätelöaltaaseen tehdä terveellisen tai edes vähän paremman vaihtoehdon, Raision ravitsemusasiantuntija Marja Vakkuri kertoo uutuusjäätelön alkutaipaleesta.

Nopeasti selvisi, että jäätelöstä on todella mahdollista tehdä ravintoarvoiltaan välipalaksi perinteisiä jäätelöitä sopivampi vaihtoehto – ja nyt suomalaiset voivat herkutella välipalaksi Elovena Välipalajäätelöä. Yhdessä välipalajäätelössä on esimerkiksi vähemmän sokeria kuin purkillisessa useimpia makeutettuja jogurtteja.

– Emme kyseenalaista sitä, että kasvikset, hedelmät, marjat ja ruisleipä ovat erinomaisia välipaloja. Halusimme kuitenkin tarjota keskimäärin 75 jäätelöä vuodessa syöville suomalaisille myös hieman paremman jäätelövaihtoehdon, Vakkuri summaa.

Annospikapuurot ja välipalakeksit ovat arjen turva

Välipalajäätelön lisäksi erilaiset annospikapuurot ovat erityisen sopivaa välipalaa koko perheelle. Elovena Annospikapuuron ansiosta terveellinen puuro valmistuu hetkessä. Jokaisen perheenjäsenen oma lempipuuro on kätevä tehdä suoraan lautaselle – avuksi tarvitaan vain kiehuvaa vettä.

Jos arki täyttyy harrastuksista ja ruokailuja on välillä vaikea suunnitella siten, että olisi mahdollisuus istua pöydän ääressä, kannattaa mukaan varata välipalakeksejä ja -patukoita. Sekä lasten että aikuisten makuun sopivat Elovena Välipalakeksit ja -patukat on helppo syödä vaikkapa auton takapenkillä tai pukuhuoneessa ennen harrastusten alkamista.

Elovena – Saa syödä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.