Mainos

Ruuhkaa tällä kesämökillä? Poliisi tutkii laajaa internet-petossarjaa

Hollolalaisen naisen epäillään myyneen olemattomia tuotteita internetissä ja hankkineen kaupoilla kymmeniä tuhansia euroja. Naisen epäillään myös vuokranneen kesämökkiä omistajan tietämättä.

Päijät-Hämeen poliisilaitoksen mukaan naisen epäillään myyneen lokakuun 2009 jälkeen olemattomia tuotteita internetin Huutonet, Mikko.fi ja Suomi 24 tori -myyntipalveluissa. Poliisi on tällä hetkellä selvitettynä 60 tapausta ja yli sataa petollisen kaupan asianomistajaa jäljitetään edelleen. Nainen on vangittuna.

Nainen on käynyt kauppaa muun muassa Muumimukeilla, kahvinkeittimillä, Neste-lahjakorteilla ja matkalahjakorteilla. Tuotteiden arvot ovat vaihdelleet muutamasta eurosta 750:een euroon.

Ainakin neljä vuokrannut saman mökin

Naisen epäillään myös vuokranneen kesähuvilaa Asikkalassa, jota hän ei itse omista, juhannuksen ajaksi useaan kertaan. Asikkalan Salonsaaressa Huhdintiellä sijaitsevan kesähuvilan vuokraustapauksia on tähän mennessä paljastunut neljä.

Poliisin mukaan on mahdollista, että monet varauksen tehneet ja vuokran etukäteen maksaneet havaitsevat tulleensa petetyksi vasta, kun samalle huville ilmestyy juhannuksena useita vuokralaisia. Oikea omistajakin saattaa itse olla paikalla juhannuksena.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.