Russell Brandin uusi tyttöystävä: Russell on ihana ja hauska!

Katy Perrystä joulukuussa 2011 eronneen Russell Brandin uusi tyttöystävä hehkuttaa lehden palstalla onneaan.

Pop-tähti Katy Perry ja koomikko Russell Brand ehtivät olla naimisissa reilun vuoden, kunnes . Nyt Brandin uusi tyttöystävä, unkarilainen malli Nikolett Barabas ylistää Brandia Life & Style -lehdelle.

– Hän on ihana, niin hauska, hän on kaunis. Pidän hänen seurastaan. Hän on ihmeellinen, niin ihmeellinen. Hän on hyvä ihminen, Barabas hehkutti.

Eron jälkeen Brand on yhdistetty useisiin eri naisiin. Esiinnyttyään Largo-komediaklubilla Los Angelesissa Brand flirttaili useille naisille, mutta paikalla olleen Barabasin kerrottiin ottaneen siitä huolimatta rennosti ja antaneen uuden poikaystävänsä tehdä kuten tykkää.

– Hän (Brand) oli hyvin flirttaileva, mutta vaikka ympärillä olikin naismeri, Nikolett vain otti rennosti ja antoi hänen olla. Russell jopa suukotti erästä kaunista brunettea nopeasti huulille ja sanoi tämän olevan upea, silminnäkijä kertoo.

Brand on vahvistanut tiedon, jonka mukaan hän kirjoittaa kolmatta omaelämänkertaansa. Kirjaan on jo suunniteltu tekstiä neljän kappaleen verran.

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja