Ruotsin hiihtotähdeltä voimakas reaktio kohutilanteeseen – "Olisin lyönyt takaisin"

5:59
Videolla Tulosruudun raportti MM-hiihtojen sunnuntain parisprinteistä.

Oberstdorfin MM-hiihtojen miesten parisprintin välierissä nähtiin kohahduttava tilanne, kun Viron Marko Kilp sai varoituksen epäurheilijamaisesta käytöksestä lyötyään Iso-Britannian Jimmy Clugnetia. Ruotsin Frida Karlsson reagoi tilanteeseen voimakkaasti.

Kaksikon saapuessa stadionille, olivat he hyvin lähellä toisiaan. Kilp oli menettämässä tasapainoaan ja siirsi kättään kohti Clugnetia. Muutamaa sekuntia myöhemmin Kilp löi brittiä kädellään. Clugnet hämmästyi tilanteesta ja jäi tuijottamaan Kilpiä.

– Olimme vierekkäin ja yhtäkkiä tunsin lyönnin. Mitä hän oikein teki? En mielestäni tehnyt mitään väärää, Clugnet sanoi kisan jälkeen Expressenille.

Monet hiihtotähdet olivat ymmällään tapahtuneesta. 

– Onko tämä nyrkkeilymatsi? Jos sama olisi sattunut minulle, olisin pudottanut hanskat ja lyönyt takaisin, Karlsson totesi.

– Hyvä jumala, mitä hän oikein tekee? Tuo ei ole oikein. Clugnet ei tee mitään ja silti hän lyö tätä, Maja Dahlqvist sanoi.

Viro ja Iso-Britannia karsiutuivat molemmat finaalista. Loppukilpailussa Ristomatti Hakola ja Joni Mäki toivat Suomen MM-hopealle.

Oberstdorfin MM-hiihtojen päiväkohtaisen ohjelman näet tästä linkistä ja Suomen joukkueen tästä linkistä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja