Ruotsalaistähdellä kilahti täysin – Nick Kyrgios latasi nyt suorat sanat tuomarista

Ruotsin tennistähti Mikael Ymer nousi otsikoihin, kun hän raivostui Lyonin ATP-turnauksen toisen kierroksen ottelussa tuomarille ja löi mailansa palasiksi tuomarin tuoliin. Nyt lajin tuittupäänä tunnettu Nick Kyrgios on antanut puolustuspuheenvuoron Ymerille.

Ymer hermostui, koska tuomari ei suostunut tulemaan alas penkiltään katsomaan pallon jälkeä. Tässä kohtaa Ymerin pinna paloi täysin ja hän löi mailansa palasiksi tuomarin tuoliin, joka myös hajosi.

– En ole koskaan nähnyt tuomaria, joka ei halua katsoa merkkiä. Mikset tule alas ja tarkista? Ymer ihmetteli Expressenin mukaan.

Ruotsalainen hylättiin tempauksensa takia ja hän lähti Lyonin areenalta kotiyleisön buuauksien saattelemana. Ymer on todennäköisesti saamassa lisärangaistuksen teostaan. Suurin osa julkisista reaktioista ovat olleet negatiivisia, mutta kohutähti Nick Kyrgios osoitti tukensa ruotsalaiselle.

– Tyypillistä tuomarointia, että hän ei tee työtään. Hänen olisi vain tarvinnut tarkistaa merkki, Kyrgios totesi.

Tenniksen seuraava suurturnaus, Ranskan avoimet, käynnistyy lauantaina. Kyrgios ei tule olemaan mukana turnauksessa jalkavamman takia. Ymer puolestaan kohtaa avauskierroksella Italian Lorenzo Musettin.

Katso alta Ymerin kilahdus.

Lue myös:

    Uusimmat