Ruotsalaispoliitikko munasi kunnolla netissä

Ruotsissa entinen vasemmistojohtaja nousi tänään kertaheitolla otsikoihin, kun mies julkaisi netissä kuvan, jossa näkyi hieman enemmän kuin piti.

Vasemmistopoliitikko Lars Ohly julkaisi nimittäin Instagramissa kuvan jalassaan olevasta Liverpool-fanitatuoinnista. Käyttäjät alkoivat kuitenkin pian huomautella Ohlylle, että kuvassa näkyi myös miehen penis.

Ohly poisti kuvan tämän jälkeen välittömästi Instagramista. Hän kommentoi tapahtunutta kuitenkin Twitterissä:

– Haha, julkaisin vahingossa kuvan Instgramissa, jossa näkyi enemmän kuin piti. Asia on nyt korjattu.

Vinoiluja virtaa muilta poliitikoilta

Muut ruotsalaispoliitikot reagoivat Ohlyn kömmähdykseen nopeasti.

– Onnittelut, että viimeinkin kaikkien näiden vuosien jälkeen, sait tämän todellisen läpimurron julkisuudessa, Ohlyn vastajoukkoihin kuuluva ulkoministeri Carl Bildt vinoili miehelle Twitterissä.

Sosiaalidemokraattien entinen johtaja Håkan Juholt puolestaan lähetti Ohlylle tekstiviestin, jossa totesi kuvan nähtyään: "Ajattelin grillata tänään makkaraa, mutta nyt grillaankin kanaa."

Ohlylle naljailtiin lisäksi muun muassa siitä, että tällä oli "munaa" myöntää kannattavansa Liverpoolia.

Ohly itse on suhtautunut tapaukseen huumorilla ja todennut, että tästä lähtien hänen vaimonsa saa tarkistaa ensin Instagramiin päätyvät kuvat.

– Voi, kuinka monta Instagram-seuraajaa olen saanut tänään. Ja kuinka he tulevatkaan pettymään, Ohly kirjoitti lisäksi Twitterissä.

(MTV3 – AFP)

Sensuroitu kuva Local.se -nettisivuilla

Lue myös:

    Uusimmat