Ruotsalaishotellin kieltokyltti hämmentää: Ei tupakointia, ei masturbointia

Nainen ei voinut uskoa silmiään törmättyään erikoiseen kylttiin tukholmalaishotellin vessassa. 

Parikymppinen Ida Modliba oli yöpymässä poikaystävänsä kanssa Tukholman vanhassa kaupungissa sijaitsevassa hotellissa, kun hän huomasi hotellin yleisissä wc-tiloissa sijaitsevan erikoisen kyltin. 

Kylttiin oli kirjoitettu punaisin kirjaimin ”No smoking, no wanking”. Hämmentynyt ruotsalaisnainen ei aluksi tiennyt, mitä kielto tarkoitti, mutta pienen tutkiskelun jälkeen asia selvisi. Lopputulokselle ei voinut muuta kuin nauraa. 

Kyltti hotellinjohtajan käsialaa

Hieman asioita tutkittuaan naiselle selvisi, että kyltti kielsi masturboinnin.  

– Aloin googlailla ja sain selville, että wanking voi tarkoittaa eri asioita eri yhteyksissä. Näyttää kuitenkin siltä, että tässä se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa, nainen naureskelee.

Modliba otti kuvan kyltistä ja jakoi sen Facebookissa ironisen kysymyksen kera. Hän ihmettelee suoraan, eikö hänen kotimaassaan saa enää edes "runkata".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Castle Innin hotellinjohtaja Henrik Thydén myöntää, että tämä paljon huomiota herättänyt kyltti oli alun perin hänen ajatuksensa. Mies oli ollut mukana muuttamassa entistä hostellia hotelliksi, ja päättänyt samalla laittaa ohjekyltit uuteen uskoon. 

– Olemme luoneet useita erilaisia kylttejä hieman erilaisilla teksteillä. Ajattelin, että se voisi olla hauskaa, Thydén toteaa. 

Hänen mukaansa kyltti on vitsi, jota ei tulisi ottaa liian tosissaan.

Hotelleissa voisi olla myös kyltti siitä, kuinka vessanpöntön kansi tulisi asettaa oikeaoppisesti. 


Lähde: Expressen 

Lue myös:

    Uusimmat