Mainos

Kumppani ei halunnut harrastaa seksiä – mieheltä erikoinen pyyntö hotellille

Miehen eriskummallinen pyyntö toteutettiin täsmällisellä tavalla.

Usein hotelliyön varaavat pariskunnat haluavat käyttää tilaisuuden hyväkseen ja nauttia puhtaista, valkeista lakanoista petipuuhien merkeissä. Aina ei kuitenkaan näin ole. Joskus hotelliyö on mukava viettää ihan vain nukkumisen merkeissä.

Joskus pariskunnan toisella osapuolella voisi tehdäkin mieli, mutta kumppani on toista mieltä. Näin oli ilmeisesti laita eräässä tapauksessa, jossa nainen oli ilmaissut selvästi miehelle, ettei halunnut harrastaa seksiä. Mies puolestaan halusi tehdä kumppanilleen selväksi, että seksittömyys sopi hänelle, joten hän päätti pyytää hotellilta apua asiassa.

Reddit-käyttäjä Robonator7of9, ilmeisesti hotellin työntekijä, julkaisi sivustolla kuvat hotelliin jätetystä pyynnöstä, ja hotellin – eli hänen itsensä – tavasta toteuttaa kyseinen pyyntö.

hotelli_reddit

Kuvan lähde: Reddit

Hotellin vieras oli kirjoittanut hotellivaraukseensa, että hänen seuralaisensa oli ilmoittanut, ettei seksiä tipu. Niinpä mies toivoi, että huoneesta löytyisi lappu, joka julistaisi huoneen seksittömäksi huoneeksi, jotta naisesta tuntuisi mukavammalta.

Kuvien perusteella pyyntö toteutettiinkin mukisematta. Yöpöydälle teipatusta lapusta käy ilmi, että huone 310 on "ei seksiä -huone". Lapussa todetaan, että on erittäin tärkeää, ettei minkäänlaista yhdyntää tapahdu huoneessa. "Kiitos ja mukavaa halailua", viestissä toivotetaan.

"Vastenmielistä tai passiivis-aggresiivista"

Joidenkin Reddit-käyttäjien mielestä ajatus oli mukava, mutta moni ei ymmärtänyt vitsiä tai oli muuten vain tyystin toista mieltä idean romanttisuudesta.

– En ajattelisi, että tämä on söpöä tai romanttista; ajattelisin, että se on vastenmielistä tai passiivis-aggressiivista. Etenkin, jos hän laittoi jonkun toisen tekemään lapun, tarkoittaen, että hän olisi jakanut henkilökohtaisia asioitani tuntemattoman kanssa, kommentoi eräs Reddit-käyttäjä.

Jotkut käyttäjistä epäilivät koko tarinan paikkansapitävyyttä, sillä ensimmäisessä kuvassa miehen esittämä pyyntö näyttäisi olevan lomakkeessa, jota ei ole lähetetty. Tähän useat hotelleissa työskentelevät kuitenkin kiirehtivät kertomaan, ettei kyseessä ole lähettämätön lomake, vaan kyseinen näkymä todella näkyy hotellin työntekijöille heidän käsitellessään asiakkaiden lähettämiä lomakkeita.

Lähteet: Mirror, Reddit

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.