Hotelli pahoitteli yöllistä palohälytystä – "eräs vieras halusi kostaa poikaystävälleen"

Manchesterilainen hotelli on pyytänyt anteeksi vierailtaan yön aikana tapahtunutta erikoista tapahtumaa.

BBC 5 -kanavan radioääni Sam Walker jakoi kuvan hotellivierailultaan Twitterissä. Kuvassa näkyy Manchesterin Salfordissa sijaitsevan Holiday Inn -hotellin henkilökunnan edustajan pahoittelut vierailleen.

"Olen hotellin aulassa. Niin on tämä kylttikin... Ällistyttävää", Walker kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin viestissä luki:

"Hyvä vieras,

Vilpittömät pahoittelumme yön aikana tapahtuneesta palohälytyksestä. Eräs vieras halusi kostaa poikaystävälleen! Kiitos ymmärryksestä. Siobhan Thomasson, johtaja."

Walker kertoi Mirror-sivustolle kysyneensä henkilökunnalta tapahtumista. Hän oli saanut kuulla, että kyseinen tyttöystävä oli tullut alas aamuneljältä, laittanut palohälyttimen huutamaan, ja hypännyt sitten odottavaan taksiin.

Walker sanoi myös, ettei henkilökunnan edustajalla ollut mitään käsitystä siitä, mitä pahaa poikaystävä oli tehnyt ansaitakseen aamuöisen herätyksen.

– Mitä ikinä hän olikaan tai ei ollut tehnyt, olen varma, että kostoon, jos sille on tarvetta, on parempiakin tapoja kuin herättää kokonainen hotelli nukkuvia vieraita, Walker pohtii.

Hiljattain uutisoitiin myös toisesta brittinaisesta, joka antoi kostonsa näkyä. Nainen oli kiinnittänyt kymmenittäin julisteita ympäri Warwickin kaupunkia. Julisteissa nainen kuulutti, että "jos hän on niin hyvä sängyssä, voit pysyä siellä". Lue lisää täältä:  Nainen kosti petturimiehelleen näkyvällä tavalla

Lähde: Mirror

***

Lue myös:

    Uusimmat