Mainos

Ruotsalainen pariskunta kirjoitti testamentin ja jätti tyttärensä ulkopuolelle – koko perhe löytyi kuolleena kuuden päivän päästä

Tammikuun 3. päivä ruotsalainen pariskunta kirjoitti testamentin. Testamentissa ei kuitenkaan mainita lainkaan pariskunnan 11-vuotiasta ja 14-vuotiasta tytärtä. Kuusi päivää testamentin kirjoittamisen jälkeen vanhemmat sekä tyttäret löytyivät kuolleena kotoaan Bjärredistä, Skånesta. Tapauksesta kirjoittaa muun muassa Expressen.

Tragedia selvisi, kun tyttöjen kotiopetusta pitämään tullut opettaja ei päässyt sisälle taloon. Myöhemmin isän työnantaja soitti huolestuneena poliisille, koska tunnollisena pidetty isä ei ollut ilmestynyt tärkeään kokoukseen eikä vastannut puhelimeensa.

Kun virkavalta saapui taloon 9. päivä tammikuuta, he löysivät koko perheen kuolleena. Tämän lisäksi he löysivät vanhempien kirjoittaman kirjeen.

Kirjeessä vanhemmat kertovat, että he ovat päättäneet tappaa itsensä ja tyttärensä. Perusteluna oli se, etteivät vanhemmat nähneet enää mitään mahdollisuutta laadukkaaseen elämään tyttärien sairauksien vuoksi.

Testamentilla kaksi todistajaa

Expressen kirjoittaa, että perheen elämä pyöri pitkälti kahden kouluikäisen tyttären ympärillä. Tytöt saivat kuitenkin kotiopetusta lääkinnällisistä syistä johtuen.

Tyttärien sairauden laatua ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta äiti oli  ollut yhteydessä klinikkaan, joka on erikoistunut ME/CFS -väsymysoireyhtymän hoitoon.

Testamentissa pariskunta selventää tarkasti, kuinka heidän omaisuutensa on jaettava muille perheen perillisille.

Testamentin kirjoittamista oli todistamassa kaksi todistajaa, joiden mukaan pariskunta oli täysissä henkisissä voimissaan.

Vielä ei kuitenkaan ole selvää, keille omaisuus on testamentattu. Lisäksi poliisi ei myöskään tiedä, milloin perhe on kuollut.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.