Mainos

Ruotsissa nelihenkisen perheen kuolemaa tutkitaan murhana – Naapuri: "Kaikki tuntui tavalliselta"

Etelä-Ruotsissa eilen kotoaan kuolleena löydetyn nelihenkisen perheen jäsenten kuolemia tutkitaan murhina. Expressen-lehden mukaan Ruotsin poliisilla ei ole kuitenkaan ketään etsinnässä murhiin liittyen.

Ruotsissa ihmetellään eilen Lundin kaupungin lähellä sijaitsevasta bjärrediläisestä omakotitalosta kuolleena löytyneen nelihenkisen perheen tragediaa. Epäilyt heräsivät kun perheen isä ei saapunut työpaikalleen itse järjestämäänsä konferenssiin.

- Kyseessä oli yksi hänen tärkeimmistä työprojekteistaan viimeisen vuoden aikana, ja kun hän ei ilmestynyt sinne ymmärsimme, että jotain väärää oli tapahtunut, poliisille asiasta ilmoittanut miehen esimies kertoo lehdelle.

Poliisi kertoi eilen illalla löytäneensä talosta miehen lisäksi kuolleina hänen vaimonsa sekä kaksi alaikäistä lasta. Lapset olivat opiskelleet ja käyneet koulua viime aikoina kotoa käsin terveydellisistä syistä.

Pienessä Bjärredin taajamassa ollaan tapahtumien seurauksena luonnollisesti shokissa ja ihmeissään. Perheen naapurissa asunut kertoo perheen vaikuttaneen täysin normaalilta.

– Kesällä he hyppivät uima-altaaseen. Näin isän ja nuorimman tyttären myös kaupassa. Silloin kaikki tuntui täysin normaalilta ja tavalliselta, perheen naapuri kertoo.

Myös miehen työnantaja kuvailee kuolleena löydettyä miestä päteväksi ja sosiaaliseksi.

- Hän saavutti työssään huipputuloksia. Samaan aikaan hän oli mukava ja sosiaalinen ihminen, miehen esimies sanoo. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.