Mainos

Perhesurman tehneet ruotsalaisvanhemmat jättivät jäähyväiskirjeen – elämä tuntui merkityksettömältä tyttärien sairauksien vuoksi

Nelihenkinen perhe löytyi reilu viikko sitten kuolleena omakotitalosta Ruotsissa. Ruotsalaisjulkaisu Expressen kertoo nyt, että perheen vanhemmat olivat jättäneet jälkeensä jäähyväiskirjeen, jossa he kuvaavat syitä nelihenkisen perheen kuoleman taustalla. 

Vanhemmat kuvaavat talosta löytyneessä kirjeessä, että he kokivat elämän merkityksettömäksi tyttäriensä vakavien sairauksien vuoksi. Kirjeessä vanhemmat mainitsevat, että he ovat yhdessä tuumin päättäneet päättää omat ja tyttäriensä elämät. 

Molemmat vanhemmat olivat allekirjoittaneet kirjeen. 

Tyttäret kävivät kotikoulua

Perhe asui Bjärred-nimisellä paikkakunnalla noin 10 kilometriä Lundin kaupungista länteen. 

Expressen on kertonut aiemmin tapaukseen liittyen, että perheen tyttäret kävivät kotikoulua. Useat ihmiset ovat kertoneet julkaisulle, että perhe viihtyi muutenkin paljon kotioloissa.

Vanhempi tyttäristä oli ollut kotiopetuksessa vuodesta 2016 alkaen. Syynä kotiopetukseen oli "krooninen väsymys", kertoo julkaisu dokumentteihin vedoten.

Syksyllä vanhemmat alkoivat järjestää vastaavanlaista opetusta myös nuoremmalle tyttärelleen. Syyksi julkaisu kertoo huolen, että myös nuorempi tytär olisi kärsinyt samasta diagnoosista kuin vanhempi tytär.  

Poliisi on ruotsalaismedioiden mukaan jututtanut useita perheen lähipiiriin kuuluvia voidakseen muodostaa paremman kokonaiskuvan perheen tilanteesta. Tapauksen tutkinta on yhä kesken. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja